KAHRAMANMARAŞ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

featured

KAHRAMANMARAŞ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Sakaryaspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kahramanmaraş maçı hazırlıklarına devam ediyor. Rüstemler Tesisleri’nde günü tek idmanla tamamlayan ekibimizde moraller yerinde. Lig’de Zonguldak Kömürspor galibiyetiyle moral bulan Sakaryaspor’da keyiflerin bir hayli yerinde olduğu gözlendi. Futbolcuların idmanda son derece hırslı ve istekli olmaları teknik heyetinde yüzünü güldürdü. Maraş’ı da yenerek ligde üst üste ikinci galibiyetini almayı hedefleyen Sakaryaspor’da tüm hesaplar üç puan üzerine kuruluyor.

NİHAYET EVİMİZDE !

Sakaryaspor’a yeni statla ilgili gelen müjdeli haber taraftarları mest etti. 28 bin Sakaryaspor taraftarının Pazar günü şov yapması bekleniyor.

YENİ EVİMİZ YENİ HEYECAN

Temsilcimiz Sakaryaspor’un TFF 2. Ligi 7’nci haftasında Kahramanmaraşspor ile sahasında oynayacağı maçın yeri belirlendi. Buna göre ekibimiz uzun süredir bitirilemeyen yeni stadyumuna geçiyor. 28 bin kişilik yeni stat ilk kez Sakaryalılara hizmet edecek. Sakaryaspor’un yeni evinde oynayacağı ilk maç Kahramanmaraşspor müsabakası olacak. TFF tarafından resmi iznin gelmesi ile Sakaryasporlu taraftarlar da büyük sevinç yaşadı. Sabırsızlıkla Pazar gününü beklemeye başlayan taraftarların maç biletlerine de hücum etmesi bekleniyor. 28 bin kişilik stadın tamamının dolacağı tahmin edilirken, Pazar günü Sakarya’nın adeta yıkılacağı ve tamamen dolu tribünler önünde müsabakanın oynanacağı belirtiliyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!