Judocular Bakü’den döndü

featured

Judocular Bakü’den döndü

 Arifiye Atlgan Spor Kulübü, Kurucu Spor Kulübü ve Karasu Belediye Spor Kulübü Judo takımları Azerbaycan/Bakü, Salyan ve Lenkeran Şehirlerinde organize edilen şampiyonadan döndüler.

6/10 Kasım tarihleri arasında Azerbaycanda düzenlenen Uluslararası Bayrak Turnuvasına katılan; Azerbaycan, Gürcistan, Özbekistan, Türkiye,  Türkmenistan ve Gürcistan  ülkelerini temsil eden 130 Judocu kıyasıya mücadele  etti.Azerbaycan’ın Bakü, Salyan ve Lenkeran şehirlerinde gerçekleşen müsabakalara katılan Atılgan Spor Kulübü, Kurucu Spor Kulübü ve Karasu Belediye Spor Kulübü Judocuları aldıkları skorlarla ülkemize mutlu döndüler.

 Antrenörlerin başarısı

Azerbaycan/Bakü, Salyan ve Lenkeran sehirlerin de düzenlenen şampiyonalara katılan Atılgan Spor Kulübü, Kurucu Spor Kulübü ve Karasu Belediye Spor Kulübü sporcuların aldıkları başarıda Antrenör Şükrü Öztürk, Yeliz Kurucu, Sabahattin Ayyıldız ve İbrahim Baş’ın da önemli katkıları oldu.

 İspiroğlu’na teşekkür

6/10 Kasım tarihleri arasında Azerbaycan’da düzenlenen organizasyona ilimizden 30 kişilik kafileye destek veren Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’na kafile adına teşekkür eden Antrenör Şükrü Öztürk, sporcuları, hem aldıkları madalyalarla hem de  ilimizi ve ülkemizi başarı ile temsil ettiklerinden dolayı teşekkürlerimizi iletiyorum dedi.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!