JUDOCULAR 1. LİG’DE

featured

JUDOCULAR 1. LİG’DE

İLK SINAV KONYA’DA

 Sakarya Akdemirspor Kulübü Judo Takımı yine büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Judo 1. Lig’ine yükseldi. İlk sınavları 26-27 Aralık Tarihleri arasında Konya’da

 Sakarya’nın Judo’daki söz sahibi kulüp olarak dikkatleri üzerine çeken Sakarya Akdemirspor Kulübü Judo Takımı, yine bir ilki gerçekleştirip Judo Federasyonu Judo 1. Lig’ine yükseldi. Konya’ya bugün hareket edecek olan Sakarya Judo Kafilesi, Cumartesi, Pazar günü minderde derece arayacak.

Şampiyon Hoca Akdemir ile…

Kulüp Başkanı Bayram Akdemir önderliğinde Antrenör Mehmet Şen’in başarılı çalışmaları neticesinde şaha kalkan Akdemirspor Kulübü, bu kez ilimizi 1. Lig’de temsil edecek. Judo il temsilciliğini de büyük bir başarıyla temsil eden Bayram Akdemir, Sakarya Judo tarihinine de bugüne kadar görülmemiş atılımlara da imza attı.

Başarılı Şen Hocay’la…

Judo 1. Lig ilk Tur Maçları için sahneye çıkacak olan Sakarya Akdemirspor hazırlıklarını aralıksız sürüdüryor. 25-26 Aralık Konya’da yapılacak 1. Lig İlk Tur Karşılaşmalarında sahne alacak ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için tüm hünerlerini sergileyecek olan sporcular ilk turda başarı yakalamanın da sözünü verdi. genç ve başarılı antrenör Mehmet Şen’in öğrencileri şimdiden gözünü Süper Lig’e çevirdi ve 1. Lig’de favori olarak gösteriliyor.

Arifiye halk Eğitim Yıldızları

Öte yandan Judo İl Temsilcisi, Dünya ve Avrupa veteranlar Judo 3.sü Bayram Akdemir, sporcu yetiştirmeye de devam ediyor. Kısa süre içinde Arifiye Halk Eğitim bünyesinde çok sayıda ve başarılı sporcular yetiştiren Bayram Akdemir’in Arifiye Halk Eğitim Judo Takımı Öğrencileri de Anadolu Yıldızlar Lig’i Sakarya Seçmelerinde de 3 sporcu Anadolu Yıldızlar Lig2ine gitmeye hak kazandı,

 

J J1 J2

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!