İZMİR’LE 1-1 BERABERE

featured

SAKARYA BÖLGE KARMASINA ZIMBA DOPİNGİ

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, yanında Başkan yardımcısı Cevat Ekşi ile birlikte Afyon’da oynanan Türkiye bölgeler arası Amatör Milli Takımlar finallerinde Sakarya Bölgesi karmasını ziyaret ederek onlara moral verdi. Sakarya, Kocaeli ve Düzce İllerinden gelen sporculardan oluşan Sakarya Bölge Karması Diyarbakır ile oynanan ilk karşılaşmayı 1-0 Kazandı. Çarşamba günü de Antalya Bölge Karması ile karşı karşıya geldi ve ilk yarısını 1-0 Geride kapatan Sakarya Bölge Karması’na devre arasında Yaşar Zımba dopingi geldi. Yaşar zımba futbolcularımıza bu maçı alın size 1’er altın benden deyince Sakarya bu karşılaşmadan Mustafa Kaya ile Aykut Aslan’ın golleri ile 2-1 Galip ayrılarak grup liderliğini garantiledi.

İZMİR’LE 1-1 BERABERE

Sakarya Bölgesi Amatör Karması üçüncü karşılaşmasını İzmir Bölge Karması ile oynadı. Grup liderliğini garantileyen Sakarya Bölge Karması sahaya oynamayan futbolculardan oluşan değişik bir kadro ile çıktı. Maçın ilk yarısı Berat Ağaoğlu’nun kaydettiği golle 1-1 Sona erdi. Maçın ikinci yarısında gol olmadı ve Sakarya Bölge Karması yarı finale çıktı.

YARI FİNAL CUMARTESİ İSTANBUL İLE

Sakarya Bölge Karması  yarı final karşılaşmasında yine grubunda lider bitiren İstanbul karması ile karşı karşıya gelecek. Sakarya bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılırsa Pazar günü final maçına çıkma başarısını gösterecek.

Atanlar ve tutanlar

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!