İyi yolda ilerliyoruz

featured

İyi yolda ilerliyoruz

Muratbey Uşak Sportif galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulunan Akgün Altuğ, “Geride kalan 5 haftayı 3 galibiyetle noktaladık. İyi yoldayız. Sporseverlere güzel bir basketbol izlettiriyoruz. Bu hafta rakibimiz Beşiktaş. Geniş bütçeli, kaliteli bir takım. Ama biz en iyi basketbolumuzu oynayarak seyircilerimizin önünde galip gelmek istiyoruz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, Muratbey Uşak Sportif galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Hedef maçlardan birini daha kazanmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Altuğ, teknik ekip ve oyuncuları tebrik etti. Altuğ, Beşiktaş Sompo Japan karşısında da basketbolseverlere güzel bir oyun izlettireceklerini söyledi.

 

Hedef maçları kazanmasını bildik

Altuğ, “5 haftayı 3 galibiyetle noktaladık. Süper Lig’in ilk maçında talihsiz bir şekilde kaybettiğimiz Demir İnşaat Büyükçekmece maçını bir kenara koyarsak diğer 3 hedef maçımızı da kazandık. İyi yoldayız. Sporseverlere güzel bir basketbol izlettiriyoruz. Bu hafta rakibimiz Beşiktaş. Geniş bütçeli, kaliteli bir takım. Ama biz en iyi basketbolumuzu oynayarak seyircilerimizin önünde galip gelmek istiyoruz” dedi.

 

Beşiktaş karşısında en büyük güç taraftar

Akgün Altuğ açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı, “Taraftarlarımızın sezon başından beri takımımıza olan desteği ve ilgisi kuşkusuz galibiyetlerimizde önemli bir unsur. Bu hafta da en çok ihtiyacımız olan şey taraftarlarımız. Daha canlı bir taraftar desteğine ihtiyacımız olacak. 11 Kasım Cumartesi günü oynayacağımız zorlu randevuya tüm basketbolseverleri davet ediyorum. Basketbol camiasının gözlerinin üzerinde olacağı bu maçı da en iyi şekilde noktalayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!