İSYAN SIRASI NURİOSMANİYESPOR’DA

featured

İSYAN SIRASI NURİOSMANİYESPOR’DA

Nuriosmaniyespor Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım bu hafta oynadıkları Aşağı Kirazcaspor maçında gösterdiği kötü yönetim sebebiyle maçın hakemi hakkında bir basın açıklaması yaparak hakem kuruluna verdi veriştirdi. Başkan Yıldırım’ın açıklaması şöyle :

“ 1.amatör sezonunda bu sene oynadığımız maçlarımızda takımıma yapılan kötü yönetim artık sabrımızı taşırmıştır. 2 haftadır oynadığımız müsabakalar incelensin böyle hakemlerle biz nasıl spor yapacağız bana bir yetkili açıklasın.

BU HAKEMİ İSTEMEDİK YİNE VERDİLER

Geçen hafta oynadığımız büyük dere şahin maçının hakemi Muhammed Ömür kasıtlı ve art niyetli bir maç yönetmiştir. Bu hakem geçen sene 2 ayrı müsabakada takımıma büyük zarar vermiştir..Biz Nuriosmaniyespor olarak bu hakemi bizim maçlarımıza istemiyoruz dedik ama nedendir bilinmez bu atama komisyonu bu hakemi tekrar bizim maçımıza veriyor. Bu durumda bende bu atamanın başındaki adamın bu işi bilmediğinin kanaatine varmış bulunmaktayım. Bence hemen istifa etmelidir. Bıraksın bu işi bilenler yapsın. Uslubumu bozmadan şunu söylüyorum artık yeter herkes işini adam gibi yapsın… Bu hafta oynadığımız Kirazca maçının hakemi ferdi üstün maçı ben kaybedeyim diye gol olana kadar oynatmıştır. Sonunda artı 8 de gol olmuştur ve maçı 3-2 kaybettim. Bu maçta 8 dakika uzatılacak ne oldu bana biri açıklasın. Artık yeter tahammülüz kalmadı. Bizler çok zor şartlarda sahalara geliyoruz bu takımı ayakta tutuyoruz kendini bilmez 2-3 tane hakem gelecek beni doğrayacak maçı katledecek ve biz hiçbir şey yapmayacak mıyız ? Artık herkes aklını başına alsın ve işini adam gibi yapsın. Ben takımımın haklarını sonuna kadar savunacağım ve bu işin takipçisi olacağım. Benim maçlarımda artık hakem hatası istemiyorum. Özellikle art niyetli hakemleri maçıma istemiyorum. İHK na buradan son sözümü söylüyorum. Biz köy takımıyız diye size kendimizi ezdirmeyiz. Bu takım sizin zevklerinizin ve egolarınızın kurbanı olmayacak. Bende gerekeni yaparım, gerekirse oynadığım maçlarda tepkimi gösteririm. Bu herkes böyle bilsin..”  Nuriosmaniyespor Kulübü Başkan Serdar Yıldırım

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!