İSTİFA SIRASI SİZDE BAŞKAN! SİZİ KİM GÖREVDEN ALACAK ?

İSTİFA SIRASI SİZDE BAŞKAN! SİZİ KİM GÖREVDEN ALACAK ?

Asıl başarısız olan Sakarryaspor kulüp başkanı Selahattin Aydın ve yönetimi, kendisini kurtarmak adına teknik adam Yavuz İncedal’ın biletini kesiyor ancak taraflarlar ise “sizi görevden kim alacak” diye soru soruyor
Teknik adam Yavuz İncedal’ı takımın başına getirip sorumluluk alıp, başarısız olduktan sonrada taraftarların ve şehrin gazını almak adına hocayla yollarını ayıran Sakaryaspor kulüp başkanı, takımı maddi ve manevi olarak zarara uğratmasına daha tahammül yok.

Teknik Adam Yavuz İncedal’ı görevden alarak günü kurtarıp, koltuğunu bir kaç hafta daha koruyabileceği düşüncesiyle stratejik bir yol haritası izleyen Sakaryaspor kulüp başkanı Selahattin Aydın’ın bu kadar kötü yönetimi ve başarısızlığın faturasını, hesabını kime verecek ?

Telnik direktör görevini istediğine verebilrisiz özgürsün? Tamam da bu verilen para, harcanan zaman, taraftarların umutları, kaybedilen puanların karşılığında kaybedilen maddi kaynaklar, harcanan tüm imkanların boşa çıkmasının faturasını kim ödeyecek. Ne olacak tabiki Sakarya ve Sakaryaspor ödeyecek.

Başkan memleketi Düzce’ye gider yakın dönemde herkes bu yapılan yanlışları unutur tabi bizler balık hafızalıyız nede olsa! Sakarya Büyükşehir Belediye imkan ve olanaklarını tüketen, yiyip bitiren bir zihniyetin başarısız grafiği korkarım ki Sakaryaspor’u 1 yıl daha geriye getirecek. 1 yıl daha canımız yanacak. 1 yıl daha umutlar başka bahara kalacak.

Taraftarlar ve şehir istifa sesleri, kötü söylem ve tezaruhatlarla istifa etmeni defalarca sana duyurdu ey sevgili başkan. Kişilik karakterine birşey diyecek halimiz yok. Zamanında başarılı bir yönetim ortaya koymuştun ancak her zaman kedi kaymak yemiyor. Sen de artık o haketmediğin koltuğu lütfen terk et ve gerçekten almış olduğun maaşı da sonuna kadar haket.

Sakarya ve Sakaryaspor taraftarlarına, Kongre üyelerine sesleniyorum. Tüm geçen zaman aleyhinize ve vebal boynunuza…Olağanüstü Sakaryaspor kongre üyeleri toplanmalı, imza toplayıp kulübü kongreye taşımalı. O makamı hakedecek paralı başkan değil para verecek, zaman harcayacak sadece manevi olarak Sakaryaspor’a gerçek sevdalı başkan ve yöneticilere Sakaryaspor’u emanet etme vakti gelmiştir.

Benim adayımda açık açık çekinmeden yazıyorum adam gibi adam Vedat Yaşlıca’dır… Varsa daha iyi yapacağını iddia eden onun yanındayım..

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!