İŞTE O GÜN GELDİ “ O GÜN BUGÜN “

featured
İŞTE O GÜN GELDİ “ O GÜN BUGÜN “
Osman Özdemir komutasındaki Yeşil-Siyahlıların ilk hedefi Diyarbekirspor’u yenerek şampiyon olmak ve Atatürk Olimpiyat Stadında tarih yazmak.
ZAFER İNANANLARINDIR Sakarya da hayat  durdu ve sadece Yeşil-Siyahlı renkler için atıyor. Sakaryaspor ordusunun muhtaç olduğun taraftarı her zaman olduğu gibi yine arkasında, tribünde olacak. Özdemir oyuncularına emri verdi ve “Sırf bu yüzden kazanmaktan başka bir çıkış yolu da yok. Bunun için yeterli kadron ve imkanlar mevcut. Yeter ki inan ve savaş kazanan sen olacaksın” dedi. Nefeslerin tutulduğu Play-Off’un son randevusu yani final saati saat 15.00. Hakem ise İzmir’den Halil Umut Meler.
6 YIL ARADAN SONRA ! 2010-2011 futbol sezonunda Antalya’da Play-Off finalinde boy gösteren temsilcimiz Sakaryaspor, sahadan zaferle ayrılmış ve şampiyonluk kupasını Sakarya’ya getirmişti. Şimdi sıra İstanbul’da oynanacak olan final müsabakasında. HABER: Sırrı ŞANLI 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!