İŞTE FİNAL MAÇININ BİLET FİYATLARI

featured

Sakaryaspor’un Afjet Afyonspor ile Pazar günü Mersin’de oynayacağı final maçı öncesi İstanbul’da teknik toplantı yapıldı. Buna göre yeşil-siyahlı ekibimize Doğu ve Güney Tribünü ayrıldı. Sakaryaspor’a final maçı için 9890 kişilik yer ayrılırken biletler   eski stadın önünde satışa sunulacak.

Doğu Tribün 25 TL,

Güney Tribünü ise 15 TL’den satılacak.

TC Kimlik numarası ile alınacak biletlerin en fazla 5 tane alınacak. Sakarya dışında satışa sunulmayacak biletleri almak isteyen Sakaryalı taraftarlar ilimizdeki dostlarından biletlerini alabilecek. Maç günü kalan bilet sayısına göre Mersin’de satış durumu olacak.

Öte yandan teknik toplantıda iki takım taraftarlarının yol güzergahları da belirlendi. Buna göre Sakaryaspor taraftarı Konya üzerinden ana güzergahı kullanırken, Afyonspor taraftarlarının Konya, Mut-Silifke yönünden maça gidecekleri kararlaştırıldı. Bu karar sonrası iki takımın taraftarlarının yolda karşılaşmalarının da önüne geçilmiş olacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!