İSMAİL CEM CAMBAZ’DAN MAÇ SONU DEĞERLENDİRMESİ

featured

İSMAİL CEM CAMBAZ’DAN MAÇ SONU DEĞERLENDİRMESİ

Sakaryaspor Teknik Direktörü İsmail Cem Cambaz Bolu kampı ve oynanan iki hazırlık maçını değerlendirdi.

“ ÇOK AZ GOL POZİSYONU VERDİK “

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan İsmail Cem Cambaz kampla ilgili yaptığı açıklamasında;

“Kampın ilk gününden itibaren yeni kurulan bir takım olmamıza rağmen tüm oyuncu arkadaşlarımın iyi işler yaptığına inanıyorum. Burada yaptığımız rahat bir kamp için Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza da teşekkür ediyoruz. İlk günden beri çok yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Oyuncularımız yorucu ve yoğun bir çalışma temposu içerisinde iyi reaksiyonlar veriyorlar.

Oynadığımız hazırlık maçlarına da değinirsek Boluspor ve Sancaktepespor liglerinde iyi takımlar.

Her iki hazırlık maçında da çok az gol pozisyonu vermemiz bizi sevindirdi. Bizim amacımız rakibe az gol pozisyonu veren ve çok gol pozisyonuna giren bir ekip oluşturmak. Oyuncularımız yavaş yavaş sisteme ayak uydurmaya başladılar. Biz bütün oyuncularımızdan memnunuz. Sakaryaspor’u hak ettiği yerlere çıkartacağız” dedi.

“ FORVET BOŞLUĞUNU ENES ATA İLE DOLDURDUK “

Bolu’da yapılan son antrenmanın ardından iki günlük izne çıkan Sakaryaspor’lu futbolcular 01-08 -2016.Pazartesi günü akşam saat 18.00’da Rüstemler Tesislerinde bir araya gelecek 3’ncü kamp dönemine başlayacaklar. Yeni yapılan transferlere de değinen Sakaryaspor Teknik Direktörü İsmail Cem Cambaz; “Özellikle hücum bölgesinde üçlüde görev yapacak bir oyuncu eksiğimiz vardı. Bunu da takip ettiğimiz futbolculardan olan Enes Ata ile doldurduk. Şu anda kadromuzda 4 kaleci 32  oyuncumuz mevcut. Tabiî ki bu kadrodan birkaç düşürmemiz olacaktır” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!