İşleri çok zor

featured

İşleri çok zor

Sakaryasporun başına kendi istek ve arzularıyla gelen Cevat Ekşi yönetimindeki yeni yüzlerden oluşan kadronun işi dünden de zor. Değim yerindeyse enkaz aldılar. Umarım bu zorlukları bilerek önlerine koydukları plan sayısı içindeki seçenekler fazladır. Yapılandırma, futbolcu borçları, yeni oluşacak kadro öpücüklerle karşılanacak türden değildir. Birkaç paralı yönetici resmiyle bu işler olmaz. Büyükşehir stad konusunda ilk elini uzattı. Umarım , şehir ,umarım taraftarda devreye girer. Sakaryasporun beleşçi değil, elini cebine atarak Sakaryaspora testek olacak taraftar grubuna ihtiyacı var.

YEŞİL SİYAH VOLEYBOL

Sakaryada File üstü bir türlü hakkettiği yere gelemiyor. İdris Demirin yıllara yayılan mücadeleci yüzü ile gecen yıl Bayanlar liginde Sakarya’yı Türkiye genelinde file üstüne taşıyanlara yeni yönetimden de el verilmedi. Bliyorsunuz son olarak İsmail Gürses döneminde Yıldız Kızlarda Türkiye şampiyonasına gidecek ekonomik desteği bulamadıkları için evde kalmışlardı. Şimdiler dede Voleybol de ,taslarını ,taraklarını toplayarak aşka bir yere uçmaya hazırlanıyorlar. Yazık be koskoca şehir Voleybolde İlimizi Türkiye semalarına taşıyan bir takımı elde tutamadılar. Duyuyoruz ki şimdilerde onlar başka bir ilde ,başka bir takımın Voleybol yuvasına uçmak üzereler. Yok yok bu şehir voleybolu sevmiyor? Neden acaba .

KAPARIN SİHİRLİ DOKUNUŞLARI

Karasu gelişmekte olan bir ilce. Gazimetalin ,BMC ototomobil fabrikasının ,Limanın ayak astığı bu şirin kıyı ilçesinde gelecek adına istihdam yatırımının önemli yer kaplayacağını düşünüyorum. Yıldızı parlayan Karasunun Sporda da yönetici bazında ön plana çıktığına tanık oluyoruz. Cevat Ekşinin, Kemal, Ekşinin, Hasan Özkanın isimlerinin yönetici dünyasının kafasını karıştırdığı gerçeğini aldın enim sofranın üstüne koydum. Son zamanlarda namı değer Langa Hasan’ında ismi bu alnın sınırları içinde dolaştığına buraya not ettikten sonra gelin eski Yalıspor  aşkını Aptullah Kaparın iddialarına kulak kabartalım. Cevat Ekşiyi Yalıspora ben Başkan yaptım, oradan ASKF aşkan li yardımcılığına ,oradan Sakaryasporda yönetici oluşundaki hamlelerde  benim sihir dokunuşumun izlerini görebilirsiniz diyen Kaparın anlatımları devam ediyor. Şu an Karasusporda Başkan olan, bir ara adı Sakaryasporla anılan Hasan Özkanının da Başkanlık serüveni Karasu Yalısporda başlamıştır Kapar Abdullah Yusuf Parlakı bulan adam olarak ta kendine bu yükselişten pay uzattı. Yusuf Parlak şuan hem Karasusporda ,hem Karasu Yalıda futbol şube sorumlusu ise bunu bu dünyanın içine ben ittim diyor Kapar Apdullah . Söylediklerini  dest ettim, doğrulukları fazla olancada aldım Salı sofrasını üstüne koydum. Yalnız el verdiklerinin yeteneklerinde  bir köşeye not etmek gerek.

KÖSEOĞLUNDAN MUTHİŞ ÇIKIŞ

Basketbol de pota altından bir Hakem ,Sakaryaya bir ilki taşıdı. Tırnaklarıyla , hedefleri söke söke ,inatla çıktığı yolda Ali Köseoğlu A Klasmanı Hakemi olmayı başardı. Sakarya’nın özlem duyduğu bu yere çıkmak birkaç övgü dolu sözlerle geçiştirilemez. Bu yükselişte Sakaryanın Basketbolde Basketbol Birinci liginde olmasının payınıda ,artı değer seçenek olarak bir yere koymak gerek .Bu arada Hakan Gerayın B, Bora Aksoyun Bölgen C klasmanına yükselmeside Sakarya Basketbol Hakemliğinin bir başka başarısı olarak potalara asıldı. Başta Ali Köseoğlu olmak üzere , diğer yükseliş içinde olan hakemlerimiz kutlamak bizim işimiz olsun.  Onları bu uğurda testekleyen ,gelişmelerine katkı veren Alpay Alev önderliğindeki İL hakem kurulu üyelerinde bu başarıdan pay uzatmak gerektiğini bilenlerdenim.

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK

Sakaryasporda Başkanlık nöbetini Cevat Ekşiye teslim eden İsmail Gürses giderayak bir gerçeğe parmak asmış. İyi bir Teknik heyet ,iyi bir oyuncu grubu oluşturamadıklarını ifşa etmiş. Teknik adam konusunda ona katılmıyorum. Osman Özdemiri göndermek onun teknik adam konusunda boynunda asılı duracak olan en büyük hata. Bitmedi Sakaryasporun bulunduğu ligin çok üstünde paralar dağıtması konusunda en önemli sorumluluk mevkiinde olan kişi olarak ,bana göre özrü kaba hatlarından bayağı büyük. Yine de Gürses İsmail bazı heyecan yaratan projelerle gündem oluşturmayı başardı. Siyasete yaranmak adına dünya beşten büyüktür buluşuda onunla beraber mefta oldu.

SENDE HAKLISIN YILMAZDA..

Sakaryasporun eski Başkanlarından Bülent Yılmaz gecen yıl yaşanan başarısızlıktan futbolculara da pay uzatarak Gürsesin yükünü azaltmaya çalışmış. İlk bakışta doğru gibi gözüken bir tespit. Bizde bu konuda çok yazdık çok , çizdik. Ancak Bülent Yılmaza sormak gerek Gürses Başkan ona uzatılan imkanları iyi kullandı mı? Futbolculara verilen sözler yerine getirildi mi? Doğru oyuncu transfer edildi mi? Bu soruların muhatabı bana göre kaçan şampiyonluğun yönetimsel anlamda en büyük günahkarıdır. Bu konuda sadece eykanının ,sadece Batuhanın, sadece Ramazan Salın isimlerini telaffuz etmek bile yetmez. Çok fiyasko transferler oldu, çok. Han ki birini sayalım. Zaten bu kadar çok fiyasko İsmailin Gürsesin ipini çekti. Efendim bu haftalıkta benden bu kadar . Siz her zaman olduğu gibi size lazım olanları alın kalanlar benim olsun.

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!