İNANDIK BAŞARDIK 2-1

featured

İNANDIK BAŞARDIK 2-1

Sakaryaspor, TFF 2. Lig Playoff Final Maçında Diyarbekirspor ile Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Halil Umut Meler’in yönettiği  mücadelede. İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. Maçın ikinci yarısında da gol olmadı ve uzatmalara gitti. 94’üncü Dakikada Serhat Baştan’ın golüyle Diyarbekir 1-0 öne geçti. 105. Dakikada Coşkun Yılmaz ile beraberliği yakaladık. Uzatmaların ilk yarısı 1-1 sona erdi. Maçta ikinci uzatmada 110. Dakikada  Coşkun’un ikinci golüyle öne geçtik ve bu skorla Sakaryaspor’umuz ikinci ligde.

HEYECAN TAVAN YAPTI

Sakaryaspor 2. Lige çıkma yolunda önemli bir engeli aştı ve Diyarbekirspor’u 2-1 Yenerek bir üst lige çıkmayı başardı.Yaklaşık 20 Bin taraftarının önünde oynayan Sakaryaspor maçın uzatma dakikalarında kendine geldi ve takım gibi oynamaya başladı.  Maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. Maçın normal süresi de 0-0 Berabere bitince uzatma devrelerine geçildi. İlk uzatma devresi Diyarbekirsphor’un golüyle başladı. Biterken de Sakaryaspor beraberliği sağladı. İkinci uzatma devresinde ise Sakaryaspor’un üstünlüğü vardı ve 110. Dakikada gelişen bir Sakaryaspor atağında Enes Coşkun’a iyi kesti. Coxşkun da klasına yakışır bir gol attı ve Sakaryaspor attığı iki golle 2. Lige taşıyan isim oldu.

HABER : Burhan UĞUR

STAT: Atatürk Olimpiyat

HAKEMLER: Halil Umut Meler *** Ekrem Kan ***Yusuf Bozdoğan ***

SAKARYASPOR: Hüseyin *** Canberk *** Zafer***Burak ***Fikret *** Serdar Ümit ***Hüseyin Altuğ ( Ferhat Dk.74)*** Fatih ****Erçağ  ( Enes Dk. 90+)***Talha*** Coşkun ***

T.DİREKTÖR: Osman Özdemir

DİYARBEKİRSPOR: Onur** Abdurrahman Emir**Adem Aydın ***Tunç Murat** ( Ergun  Dk.74 ) Serdar **  Mehmet *** Fahrettin (K.K ) Eşref **Hüseyin** ( Enis Dk. 52 )Serhat *** Sefacan ***

T.DİREKTÖR: Ahmet Duman

GOLLER: Dk. 94 Serhat ( Diyarbekirspor ) Dk. 105 Coşkun Dk. 110 Coşkun ( Sakaryaspor )

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk24 Diyarbekir atağında Mehmet Sağ çaprazdan kaleye şutladı top az farkla yandan dışarıya gitti

Dk54 Sakaryaspor ilk atağında Talha’nın pasıyla ceza sahası içinde buluşan fatih sol çaprazdan kaleye vurdu kaleci karşıladı.

Dk60 Fatih orta sahadan taşıdığı topu ceza sahası dışında keleye şutladı top kalecinin ellerinde kaldı

Dk76 Sakaryaspor atağında Altuğ ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kaldığında topa istediği gibi vuramadı ve gol kaçtı

Dk 87 Fikret’in pası ile kaleciyle karşı karşıya kalan Talha topu dışarıya attı

Dk95 Diyarbekirspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Serhat2ın vuruşu ağlarımıza gitti.0-1

Dk 105Sakaryaspor atağında Enes’in ara pasında Coşkun sert vuruşu ile ağları sarstı. 1-1

Dk 106 Kaleci Hüseyin’in degajında kaleciyle karşı karşıya kalan Coşkun’u indiren Fahrettin kırmızı kart ile oyun dışında kaldı Serdar frikiği dışarıya attı.

Dk 111 Enes’in sağdan ortasında Coşkun kafayla topu ağlara gönderdi. 2-1

Sakaryaspor 1-0 geriye düştüğü finali Coşkun Yılmaz’ın golleriyle şampiyonluğa çevirdi.

——————————————————————————————————————-

——————————————————————————————————————-

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!