İnandığımız Her Ekibe Destek Olacağız

Toçoğlu Kongre tartışmalarına son noktayı koydu:

İnandığımız Her Ekibe Destek Olacağız

Sakaryaspor’da kongre sürecine ilişkin beklenen açıklama Başkan Toçoğlu’ndan geldi. Toçoğlu, “Sakaryaspor’un yeni başkanını belirleyecek olan genel kuruldur. Biz çıkacak sonuca saygı duyuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ciddiyetine inandığımız ve güven duyduğumuz her ekibe Sakaryaspor adına destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor’da kongre sürecine ilişkin devam eden tartışmalara son noktayı koydu. Sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak ciddiyetine inandığımız ve güven duyduğumuz her ekibe Sakaryaspor adına destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sakaryaspor’a Sahip Çıktık

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu şu ifadelere yer verdi; “Sakaryaspor 21 Mayıs’ta yeni başkanını seçmek için toplanıyor. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi kısa bir süre öncesine kadar Sakaryasporumuz çık ciddi sıkıntılar yaşıyor, borç yükünden ötürü transfer yapamıyordu. Bu sıkıntılı günlerin geride kalması için birlikte çalışma yaparak Sakaryasporumuza sahip çıkmıştık.”

Yeni Başkanı Genel Kurul Belirler

“Hamdolsun borçlar ödendi, transfer açıldı, şampiyonluk için umutlandık. Maalesef sonuçlar çok arzu ettiğimiz gibi olmadı. Üst lige çıkmalıydı. Nasip, inşallah artık bu sezon Sakaryasporumuzun şampiyon olmasını arzu ediyoruz. Bunun için 21 Mayıs’ta yapılacak kongre çok önemlidir. Sakaryaspor’un yeni başkanını belirleyecek olan genel kuruldur. Biz çıkacak sonuca saygı duyuyoruz. Ancak şunu belirtmeliyim; Sakaryaspor’a başkan olacak isimlerin bu işi güçlü şekilde sürdürecek mali güce sahip olması gerekir.”

Kulüp Yeniden Borçlanmamalı

“Sakaryaspor’u yönetmek isteyen isimler ciddi bir mali hazırlık yapmalıdırlar. Borçları ödenmiş bu kulüp 1 sene sonra yeniden borçlanmamalıdır. Sakaryaspor’u yönetmek isteyenler güçlü bir ekip ve bütçeyle ciddi bir hazırlıkla bu işe girmelidirler. Kamuoyuna da güven vermeliler. Büyükşehir Belediyesi olarak ciddiyetine inandığımız ve güven duyduğumuz her ekibe Sakaryaspor adına destek olmaya devam edeceğiz.”

 

Sakaryaspor

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!