İLK YARI KARNESİ VE HAYAL KIRIKLIĞI

featured

İLK YARI KARNESİ VE HAYAL KIRIKLIĞI

Sezon başında yaptığı transferlerle şampiyonluk parolası ile yola çıkan Sakaryaspor, buna belki de futbolculardan çok inanan taraftarlarda hayal kırıklığı yarattı. Ligin başında alınan 5 Haftalık skorlardan sonra Sakaryaspor arka arkaya alınan iki yenilgi ile sarsılırken, yapılan yeni Teknik Sorumlu değişikliği ile bir kez daha şehri havaya soktu. Ama ne yazıktır ki Sakaryaspor ilk yarı bitiminde belirlediği hedefi tutturamadığı gibi, aldığı sürpriz sonuçlarla ve oynadığı tutarsız futbolla hem yönetimi, hem de inanan binlerce taraftarı hayal kırıklığına uğrattı.

Sakaryaspor ligin ilk yarısını 32 puanla üçüncü sırada tamamladı. 17 maçlık maratonda inişli-çıkışlı bir grafik çizen Sakaryaspor’un bu futbolla ikinci yarıda işi çok zor görünüyor. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Sakaryaspor, ligin ilk yarısında 32 puan toplayabildi.

17 maç sonunda ilk devreyi 3’ncü sırada bitiren yeşil-siyahlılar 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 24 kez havalandıran Sakaryaspor, kalesinde ise 9 gol gördü. Deplasmanda 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Sakaryaspor, kendi sahasında ise 6 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. ŞİMDİ TRASFER ZAMANI

Bu sonuçlarla kendilerini acilen önlemler almak zorunda hisseden yönetim de bir dizi transfer hazırlıkları veya çalışmaları yapmak için kolları sıvadılar. Ama Teknik Sorumlu Tuncay Şanlı ile bunlar ne kadar görüşüldü bilinmez. Çünkü yönetim öyle enteresan kararlar almaya devam ediyor ki, insanın şaşırmaması elde değil.

Şimdi 1 Aylık bir ara var ve transferin de ikinci bölümü açılacak. Gözler de ister istemez bu doğrultudaki çalışmalara kayacak. Sezon başında yaptığı “ süper “ transferler ne kadar başarılı oldular onu da puan cetvelinden görebiliriz. Bundan sonra neler olacak onu da zaman gösterecek.

İlk yarıda 32 puan toplayan Sakaryaspor oynadığı futbolla taraftarına tat vermedi. Özellikle Elaziz Belediyespor, Payasspor, Orduspor, Bingölspor, Darıca, Diyarbekirspor ve Maltepe maçlarında kötü futboluyla saç-baş yolduran Sakaryaspor taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

Şimdi beklentiler sonunda bu manzara yönetime rehber olmalı ve yapılacak çalışmalarda bunlar dikkate alınmalı. Yoksa ilk yarıdaki sıkıntılar bizleri ikinci yarıda da yaşanırsa bunun muhatabı da yönetim kurulu olacaktır.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!