İLK YARDIM EĞİTİMİ KURSU SONA ERDİ

featured

İLK YARDIM EĞİTİMİ KURSU SONA ERDİ

Sağlık Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu arasında,”İlk Yardım Eğitimi İşbirliği Protokolü gereği yapılan

“ İlk yardım Eğitimi Kursu “ Askf Toplantı salonunda verilen kurslar sonunda sona erdi. . Eğitimciler İl Sağlık Müdürlüğü Acil Hizmet Şubesi görevlisi Dr. Emre Demir ile Dr. Gülnihal Baltürk’ün  gözetiminde 3 Grup halinde verilen eğitim kursuna 20 Kişiden oluşan toplam 60 Kursiyer katıldı. Ancak kursa katılan kursiyerlerin az bir kısmı,  bazılarının evrakları yetişmediğinden, bazıları da yaşlarının küçük oluşu nedeniyle kursu bırakmak zorunda kaldılar.. Askf toplantı salonunda gerçekleşen kursta katılımcılar 16 Saat kurs gördüler. Kurs sonucunda takip ettikleri kursu başarıyla bitiren toplam 39 Kursiyer Askf tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne verilecek listenin İl Sağlık Müdürlüğünce tasdiki ile kursiyerler İl Sağlık Müdürlüğü ve Askf Başkanlığının düzenleyeceği sade bir törenle belgelerini alacaklar ve daha sonra da bu belgelerin sahipleri bulundukları spor kulüplerinde sahaya sağlık görevlisi olarak çıkacaklar. Kurs bitiminde konuşan Sakarya Amatör Spor kulüpleri Başkanı Yaşar Zımba yaptığı açıklamada “ kurs başarılı geçti. Bazı katılımcıların eksik belgeleri ve devamsızlıkları nedeniyle katılanların sayısında düşüşe neden oldu. Ama bundan sonra daha da devam ettireceğimiz yeni kurslarla devam edecek. İlgi gösteren kulüplerimize teşekkür ederim “ Diye konuştu.

KURSTAN MEZUN OLAN KURSİYERLER

Mustafa keskin, Raşit Cömert, Bülent Özbaş, Hakan Toker, Mesut Yılmaz,   Sadullah Cömert, Şenol Odabaşı, Murat Dayıoğlu, Mustafa Bayramoğlu, Fatih Hakan Şimşek, Ebrar Civan, Yıldız Sarıoğlu, Yunus Emre Kolat, İrfan Dal, Sinan Panta, Şamil Özcan, Cem Taşkın, Göksel Özdemir, Ahmet Silahçı, Caner Baki, Soner Karakaya, Cafer Zor, Onur Kaya, Resül Gökçeoğlu, Edanur Demir, Fatih Kanbur,  Murat Türk, Cem kutlu, Ahmet baştar, Ahmetcan Yıldırım,  Semra Yılmaz, İdris Dilsizoğlu, Oğuz Zor, Cevdet Oğuzhan Genç, Okan Malcı, Hakan yazıcı, Selçuk Öztunç, Osman Gümüştaş, İbrahim Erdoğan.

Kurs-1 Kurs-2 Kurs-3 Teorik ve pratik ders

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!