İlçelerde Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

İlçelerde Yapılan Okul Sporları Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları birimi, Serdivan’da bulunan Sakarya Anadolu Lisesinde beden eğitimi ve spor öğretmenlerine okul sporları sistemi hakkında ilçe bilgilendirme toplantısı yaptı.

Sakarya Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılan toplantıya katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte okul sporları müsabakalarının da başlayacağını belirterek “Milli Eğitim İl Müdürlüğümüz ile birlikte yürüttüğümüz okul sporları müsabakaları, şehrimize spor alanında yeni yetenekler kazandıracak. Tüm öğretmen arkadaşlarımıza şimdiden yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Okul sporları bilgi sistemindeki yenilikler, değişiklikler ve kullanıcı bilgi sisteminin konuşulduğu toplantıya Serdivan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Hüdayi Kaynar, Okul Sporları Birimi personelleri Numan Savur, İlhan Sütlü, Mehmet Akova, Özgür Murat Çetinkaya, Ahmet Kundakçıoğlu ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!