İlçeler Şenlendi

featured

İlçeler Şenlendi

Adapazarı, Erenler ve Söğütlü İlçelerinde yapılan Geleneksel Çocuk Oyunları ödül törenleri ile sona erdi.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa Adapazarı, Erenler ve Söğütlü İlçesi’nde düzenlenen, Geleneksel Çocuk Oyunları kupa töreni ile sona erdi.

Adapazarı, Erenler ve Söğütlü İlçesine bağlı okulların katıldığı Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği nefesleri kesen oyunlar ile sona erdi. Adapazar’ındaki ödül töreni Lütfü Yaman Spor Salonunda, Erenler’deki Ödül töreni Erenler Sentetik Saha’da , Söğütlü’deki ödül töreni ise Akçakamış İlkokulu bahçesinde yapıldı.

Yağ satarım , bal satarım, mendil kapmaca, yakan top, tombik oyunlarının oynandığı yarışmalar sonrasında başarılı olan okullar belli oldu. Adapazarı İlçe Spor Müdürü Yavuz Salman, Erenler İlçe Spor Müdürü Yavuz Çangır, Söğütlü İlçe Spor Müdürü Özgür Aygün, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri , Okul yönetici ve öğretmenler başarılı olan okulları tebrik ederek, ödüllerini takdim ettiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!