İlaçan  güven tazeledi

İlaçan  güven tazeledi

TÜFAD Sakarya Şubesinin seçimi yıllar sonra tek adaylıktan çıkıp iki adaylı seçime dönüştü. Tamer İlacan ile M.Ali Çalışkanın Başkanlık için yaptığı yarışta 498 kayıtlı üye içinden rekor katılım vardı. Krtik seçimimde divan başkanlığını Alaattin  Konuklar yaparken Divanda üye olarak Remzi Kolat ile B

ehcet Durak yer aldı. Kullanılan geçerli oyların 213 ünü Tamer İlacan , 97 sinide M.Ali Çalışkan aldı. Dört oyun geçersiz sayıldığı seçimde 184 kayıtlı üyede seçime gelmeyerek ortaya çıkan sonuca etki ettiler.

KONUŞMA LARIN İÇERİĞİ

Tamer İlacan yaptığı konuşmada icraatlarını överken, rakibi M.Ali Çalışkan seçim yerinin darlığı bir yana ,yıllardır Antrenörlere ait bir yerin olmadığına dikkat çekti. Göreve gelmeleri halinde önce bu eksikliği ortadan kaldıracakları sözünü veren M.Ali Çalışkanın u eleştirisine mevcut Başkan Tamer İlacan bu konuda çalışmalarının olduğuna vurgu yaptı.

ÜYELER İKİ ADAYLI SEÇİMDEN MEMNUN

TÜFAD seçiminde bir ayara gelen eski yeni teknik adamlar 184 kişinin gelmemesine karşın eskiye  oranla çok katılımlı seçimin gelecek adına ,daha iyi hizmetlerin gelmesi adına Sakarya Antrenörlüğüne çok şeyler katabileceği yolunda görüş bildirirken, seçime hareketliliği M.Ali Çalışkan ve ekinin aday olmasının sağladığı gerçeğini de dile getirdiler.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!