“ İKİNCİ YARIYA HAZIRIZ “

featured

“ İKİNCİ YARIYA HAZIRIZ “

Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, Elazığ ile yapılan hazırlık  maçı sonrasında bir açıklama yaparak,  takım olarak her açıdan 2.yarıya hazır olduklarını söyledi.

“ GOL SIKINTIMIZI GİDERDİK “

Yeni transferlerle birlikte çok daha güçlü ve golcü bir takım olduklarını vurgulayan Şanlı, “Şunu herkes çok iyi bilsin ki, hem gelenleri ve hem de takımdan gönderdiklerimizi, tamamen ve tamamen Sakaryaspor’un geleceği için yaptık. Bu bir tercih meselesidir. 2.yarıdaki kadromuz, buradaki kamp kadrosunda yer alan futbolculardan oluşmuştur. İyi de takım kurduk. Aldığımız futbolcuların hepsi benim onayımla alınmıştır. Hepsine kefilim. Fahri de, Abdurrahman da, Mümin de, coşkun ve Fatih de kesinlikle bu takıma çok şey katacaktır.

“ ÜST LİG TAKIMLARI İLE HAZIRLIK MAÇLARI YAPTIK “

Takımımı tanımak ve lige hazır girmek adına hep üst lig takımlarıyla maç yaptık. Gördük ki futbolcularımız bu tür maçlarda kendilerini daha çok maça veriyorlar. Hepsinden çok memnunum. Gerçekten karakterli ve kaliteli isimleri kattık. Elazığspor maçının skoru benim için hiç önemli değildi. Çünkü ben alacağımı aldım, göreceğimi gördüm. Golcü bir takım olduk. Sadece Coşkun’a üzüldük ama o da Adliye maçına kadar iyileşecek inşallah. Bizim için Adliyespor maçı çok önemli. Çünkü 2.yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz’” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!