İki ayrı futbol resmi

featured

İki ayrı futbol resmi

Sakaryaspor zor geçmesi beklenen Tarsus maçında dokuz doğurmadı ama, dokuzuncu seri galibiyetini aldı.

Farklı galibiyet içimizi ısıtırken ilk yardaki futbol resmi Alacalı bulaçalıydı. Bu güne kadar bizim eve gelipte bu kadar çok topla oynayan ,topa hükmeden takım az seyrettim. Hucum zenginliği zayıflığı konuk takımın handikapı olarak,yıkılacak Atatürk stadında iz bıraktı.  Tarsus  önünde buna karşın Burakla erken gol bulduk. Sonra ne oldu? Rakibin pes etmeyen topa olan egemenliği Sakaryasporun çok top kaybı ile oynamasına vesile oldu. Bu sürecte  muthiş pas trafiğinden Zafervari hata konuk takıma bir biri getirdi.

Daha başka gollerde olabilirdi diyerek,göbeğin tamir işini Osman Özdemirin önüne postalayalım. Sıkıntıya dönüş sinyali  veren  ilk yarının ortalarında , son haftaların organize futbol timi Talhanın, seyredeğer sol ayak füzesi devreye girdide,ilk yarının kabusa dönmesi beklenen  futbol resminin içinden, soyunma odasına önde giden bir Sakaryaspor çıktı. İkinci yarıda neler oldu? Varan bir Sakaryaspor ilk yarıdaki gibi çok top kaybı ile oynamadı . Varan iki,Sakaryaspor ilk yarıda beceremediği futbolu kanatlara yıkma işini bu yarıda çok daha iyi yaptı. Fatih Özçelikin çıkıp giden golcü Çoşkuna ,sonrada onun yerine giren Mümine attırdığı gollerin içinde, kanat zenginliğinin futbol eseri vardı.

Futbol doğruları oynayabilen takımlara çimri davranmıyor. Sakaryaspor özellikle ikinci futbolun doğrularını daha iyi sergileyen taraf olarak farka koştu. Ne diyelim ayaklarına sağlık. Günün futbol lezzeti içinde Talhanın oynadığı ,oynadığının üstüne attığı muthiş gol için, Cimri davranmadığı anlarda iyi asistler yapan Fatih Özçelikin attırdığ üçüncü goldeki ortasına alkış gönderip  bu maçın içinden çıkan güzel sonucunda defterini dürelim.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!