İBRAHİM NALBANT TA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

featured

İBRAHİM NALBANT TA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Sakaryaspor’da 14 Mayıs’ta yapılacak genel kurul öncesi  adaylığını açıklayan Osman Himmet babalıoğlu’ndan sonra ikinci aday  açıklaması da İbrahim Nalbant’tan geldi. Başkan adayı Nalbant ekibiyle birlikte bugün kahvaltılı bir basın toplantısı ile basın  mensuplarının karşısına çıktı

ÖNCE TOÇOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ SONRA AÇIKLADI

Sakaryaspor’da daha öncede yönetici olarak görev yapan İbrahim Nalbant  düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını resmen açıklarken yönetim listesini de kamuoyu ile paylaştı.. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile dün akşam son bir görüşme yapan İbrahim Nalbant daha sonra da  Altınova Otel’de basın toplantısı düzenledi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

İbrahim Nalbant ekibinde bulunan isimleri basın mensuplarına tanıttıktan sonra yaptığı konuşmada hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek; “Sakaryaspor çatısı altında şehirde bütünlüğü sağlamak ve şampiyonluk hedefi ile yola çıktık. Genç, dinamik, yeni ve heyecanlı bir yönetim olarak özveri ile çalışarak bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

BÜTÇESİNİ AÇIKLAMADI

İbrahim Nalbant, sezonluk bütçelerinin ne kadar olduğuna dair sorulan soruya Oluşturduğumuz bu ekip ile şampiyonluğu oynayacak yeterli bütçeyi sağlayacağız ama rakamı bugün burada açıklamak istemiyorum” cevabını verdi.

YENİ STAT İÇİN KÖTÜ HABER

Yeni stat ile ilgili bir mali beklentileri olup olmadıkları yönündeki bir soru üzerine Nalbant;” Yaptığımız görüşmelerde yeni stadın bitiş süresi 24 Temmuz gibi görünse de müsabaka oynanacak hale ancak lig başladıktan 5-6 hafta sonraya hatta yılbaşına sarkma durumu var. Bu yüzden bizim ekonomik planlarımızda bu stattan gelecek loca ve sponsorluk gibi gelirler yok” dedi.

İşte İbrahim Nalbant’ın listesi

Başkan: İbrahim Nalbant

Adem Dursun

Ayhan Kalkan

Cemal Bolat

Cevat Ekşi

Emre Demircioğlu

Ercan Sürer

Erol Aydın

Hakan Aygün

Hasan Özkan

İbrahim Aygün

İbrahim Şahin

İrfan Şimşek

İsmail Kedikli

Olcay Sakallı

Recep Demir

Suat Sönmez

Tamer İçduygu

Kürşad Kaan Habalı

Bülent Büyükyılmaz

Yunus Yıldırım

IMG_6425 IMG_6489 IMG_6508 IMG_6510 NALBANT KAVANTI nalbant toplu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!