HUZURLARINIZDA YÜKSELİŞ YILI KADROSU

featured

HUZURLARINIZDA YÜKSELİŞ YILI KADROSU

2017–2018 futbol sezonunda, ilimizi Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta temsil edecek olan Sakaryaspor, geçen seneki Diriliş hedefinden sonra bu yıl da Yükseliş hedefini Rüstemler Tesislerinden başlattı

GİDENLER

Geçen seneki kadronun yarısını elinden çıkaran Başkan İsmail Gürses ve Yönetim Kurulu, bu yıl 20 futbolcu, 4 kaleci olmak üzere 24 kişilik yeni kadrosuyla TFF 1.Lige Yükseliş startını vermiş oldu. Geçen seneden kaleciler Hüseyin ve Bora başta olmak üzere, Hasan Erdi, Ahmet, Mücahit, Murat Hacıoğlu, Ceyhun, Anıl, Furat ve Hakan ile yollarını ayıran Sakaryaspor yönetimi Hacı Ömer’i de Bergama Belediyespora kiralamıştı

GELENLER

Yeni sezonda kaleye Karabükspor’dan Ercüment Kafkasyalı ve Hollanda’dan Ferhat Kaya’yı alan Sakaryaspor; sağ beke Adana Demirspor’dan Tufan Kelleci’yi, sol beke Fenerbahçe’den Yasir Subaşı’yı, stopere Boluspor’dan Ramazan Sal’ı, orta sahaya Almanya’dan Sezer Bodur’u, Fenerbahçe ve Sivasspor’un eski futbolcusu Berkay Şimşek’i, sağ açığa Eyüpspordan Ramazan Çevik ile santrafor Cem Ekinci’yi, sol açığa da Akhisar Belediyespor’dan Muhammed Burak Taşdemir’i de transfer ederek, toplamda 10 yeni oyuncuya imza attırdı..

KEMİK KADRO YERİNİ KORUYOR

Geçen seneden kalan isimler ise; sağ bekte Fikret Topaloğlu, sol bekte Canberk Özdemir, stoperde Aykaç Ak, Burak Bekaroğlu ve Zafer Aydoğdu, orta sahada Serdar Ümit Deniz, Talha Mayhoş ve Ferhat Alkan, sağ açıkta Erçağ Evirgen, sol açıkta Fatih Özçelik, santraforda da Mümin Aysever ve Coşkun Yılmaz oldu. Başkan İsmail Gürses ve yönetim kurulu üyeleri, bu transferlerle, birbirini aratmayacak şekilde her mevkiye en az ikişer futbolcu alırken, rekabetçi b.ir takım yarattı. Rüstemler Tesislerindeki idmanları izleyen Sakaryaspor taraftarları ise şuana kadar ki gidişattan son derece memnun.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!