HÜSEYİN BOZ FUTBOL İL TEMSİLCİĞİNE ATAYIM

featured

“Amatör futbol kulüplerin alın terine saygı göstermek için hizmete hazırım….”

İl temsilciği seçimi olacak mı yoksa atama mı yapılacak.

İl temsilcisi  ali Arslan kardeşimizin görev süresi  30/06/2016 tarihinde dolmuştur…Futbol fed.nu bu nedenle   il temsilcisi seçimini talimatlara göre yapılmalıdır diyor..

Ancak   istifa,ölüm ve görevden alınma  nedeniyle  boşalan  yerlerde   il temsilcisini atama ile belirler…diyor  Yani talimatlara göre Sakarya’mızın amatör futbolunu yönetecek il temsilcisini kulüpler kendisi seçecektir ve seçmelidir de…bunun aksini düşünmek  yanlış olur..” seçim tarihini de sayın askf başkanımız ve amatör işler kurulu başkanımız karar vereceklerdir. “

Neden aday oldum…? il temsilciliği seçiminde askf başkanından ve yönetiminden destek…

“Bakınız ben bu görevi yıllarca yaptım. Bu görevi  yaparken de aynı zamanda askf. başkanıydım…35 yıllık spor yaşantımda harmanlık spor dahil tüm amatör kulüpler bana ne görev verdiyse  yaptım.bugün 70 den fazla  kulüpler bu görevi üstlenmemi istiyorsa mutlaka bana ihtiyaçları olduğu içindir. Bende kulüplerin verdiği görevden kaçamam. Çünkü onlar benim ailem. İnsan ailesini yalnız bırakır mı…bırakmaz…bende onlara hizmet etmenin kutsallığına inanıyorum.bu nedenle  bu isteklerini yerine getirmem gerekir diye düşünüyorum.. .

Destek konusunda ise; biliyorsunuz askf seçimleri geride kaldı, kulüpler askf başkanını ve yönetimini belirledi. Sıra da askf  ve taban birlikleri ile uyum içinde çalışacak bir il temsilcisini seçerek göreve getirmek kaldı.  Göreve gelecek olan il temsilcisi amatör futbolu beraber tesis edeceği kurumlar vardır. Bu kurumların başında Askf. Gelir. Askf başkanı sayın Yaşar zımba benim il temsilciliğine aday olacağımı  biliyordu.kendisine söyledim ve  o nedenle yönetim kurulundan affımı istedim… benim adaylığım ile ilgili ve diğer adaylar ile ilgili  bugüne kadarda sessiz kalması ve fikir beyan etmemesi  doğru bir hareket olarak görüyorum…

Bu nedenle    askf .yönetici arkadaşlarımın bir kısmının   ve   futbolu sevk ve idare eden diğer  taban birliklerinin desteği benim için çok önemli idi.görüşmeler yaptım … ayrıca tüm futbol kulüpleri başkanlarıyla  görüşerek fikirlerini  aldım ve destek istedim. Ve gerekli  desteği ve samimiyeti gördüğüm için aday oldum..

      Göreve gelirsem; Sakarya’mızın amatör futbolu için yapılması gerekenler…..

“ Sakarya’mızın amatör futbolunu  tüm kurumları ile birlikte yeniden tesis edilecektir..”

*il temsilciliği makamı yeniden saygınlığına kavuşacaktır..

*il temsilciliği ve tertip kurumu alacağı tüm kararları futbol federasyonu talimatlarına göre yapacaktır.

*100 den fazla futbol kulübümüz olduğu için; 1 veya 2 il temsilcisi ataması yapılacaktır…

*tertip komitelerinde görev yapacak kulüp temsilcileri mutlaka seçimle yapılacaktır..

*tertip komitesi toplantıları zamanında yapılarak, kulüplerin mağduriyeti önlenecektir.

*tüm liglerin statüleri tekrar elden geçirilecek ve diğer illerdeki uygulamalarda göz önünde tutularak ve futbol federasyonunda izin alınarak yeni düzenlemeler  hayata geçirilecektir..

*Tertip kurulu  kararları toplantı yapılıp, imza altına alınmadan nihai kararlar açıklanmayacaktır.

* Askf  başkanı ve temsilcisi ile birlikte tüm taban birlikleri temsilcileriyle uyum içeresinde çalışarak, müsabaka programları ve statüler  hazırlanacak ve kulüplerimiz hangi kategorinin hangi tarihte müsabakalarının başlayıp, biteceğini ligin başında bilmesi sağlanacaktır.

*her kulübün ve taban birliklerinin mail adreslerine tertip komite ve disiplin kurulu kararları ve müsabaka programları ulaştırılacaktır.

  • Her ay sonu askf başkanımızın liderliğinde  il temsilcisi+il hakem kurulu başkanı+hakem derneği başkanı antrenörler derneği başkanı saha komiseri dernek başkanı ve amatör futbolcular derneği başkanının katılacağı “ il amatör futbol  koordinasyon toplantıları” yapılarak, müsabakalar ile ilgili aksaklıklar ve sıkıntılar gündeme getirilecek ve sorun aranacak….

         Sonuç olarak: göreve geldiğimde;  ASKF+tertip kurulları+il disiplin kurulu+ve taban birlikleri ile birlikte amatör futbolu tarafsızlık ilkesi başta olmak üzere adaletli bir şekilde sevk ve idare edilecektir..

  • Musabaka programları 3 günlük-5 günlük-haftalık olmayacak…yıllık olacak.
  • Tertip komiteleri artık toplanacak, aldığı kararlar spor kamuoyuna sunulacak…
  • Kulüpler ve basın kuruluşları kararlar ve cezalar ve programlar yüzünden il temsilcisinin kapısında yatmayacak……
  • Kulüpler artık bir günde 2 maç yapmak zorunda kalmayacak…
  • Kulüp yöneticileri telefon başında il temsilcisine ulaşmak için saatlerini harcamayacak……
  • Kulüpler her hafta aynı günde oynamak zorunda kalmayacak…
  • Kulüplerimiz güneşin altında müsabakaya  çıkmak zorunda bırakılmayacak…
  • Kulüplerimiz acaba u-17 müsabakaları(tüm kategoriler için geçerli) ne zaman başlayacak diye  düşünmeyecek..
  • Kulüpler müsabakalara güvenlik gelecekmiş diye bir düşünceleri olmayacak….
  • İl temsilcisi artık kaç maç ceza aldığını öğrenmek isteyen kulüplere” kaç maç ceza vereyim” diyemeyecek…( cezayı ancak il disiplin kurulu verecek……)
  • Kısacası il temsilcisi artık hiçbir kararı tek başına veremeyecek….

Tek başına alınan kararlar yüzünden askf başkanını ve diğer taban birliklerini uçurama atamayacak…

kısacası 35 yılık bilgi tecrübemi başta askf ve taban birlikleri ile birlikte amatör futbolu sevk ve idare etmek için sunacağımın bilinmesini istiyorum”

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!