HOPPALAAA !

featured

HOPPALAAA !

Süper Amatör Lig ekiplerinden Hacıkışlaspor geçtiğimiz hafta alınan bir kararla küme düşürüldüğü açıklanmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu Küme Düşürülme kararını hatalı buldu ve Hacıkışlaspor 1 hafta aradan sonra yeniden lige döndü.

HACIKIŞLASPOR KÜME DÜŞÜRÜLMÜŞTÜ

Süper Amatör Lig’in 13.haftasında oynanan Karapürçekspor-Hacıkışlaspor karşılaşmasında Hacıkışlasporlu futbolcuların müsabakanın hakemi Burak Olcar’ı darp etmesi sonrası müsabaka tatil edilmişti.  Bu olayın ardından  ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan, İl Hakem Kurulu Başkanı Ercan Yıldırım TFFHGD Sakarya Şubesi Başkanı Özgür Aygün ve TÜFAD Sakarya Şubesini temsilen Recep Eren’nin de katıldığı bir toplantı ile Hacıkışlaspor’un küme düşürülme kararı kamuoyuna duyurulmuştu. Hendek Temsilcisi bir sezon içerisinde ikinci kez aynı olaya karıştığı gerekçesi ile ligden düşürülmüştü. Fakat talimatlardaki bu madde daha önceden TFF tarafından değiştirilmişti.

KARAR FEDERASYONA TAŞINDI

Hacıkışlaspor camiasından gelen tepkiler nedeni ile konu Türkiye Futbol Federasyonu’na taşındı. Dün TFF’den gelen haberle alınan kararın Amatör Futbol Disiplin Talimatlarına aykırı olduğu ortaya çıktı. TFF’den gelen bu cevabın ardından Hacıkışlaspor apar topar yeniden Süper Amatör Lig programına dahil edildi. Hacıkışlaspor’un geçtiğimiz hafta ligden ihrac kararı nedeni ile oynatılmayan As Akyazıspor karşılaşması ise çarşamba günü oynanacak

PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK ?

Hacıkışlaspor yönetimi ligden ihrac edilmelerinin ardından futbolcuların madur olmaması için bir çok oyuncusunu serbest bıraktı. Kadrosunun büyük bir bölümünü dağıtılan Hacıkışlaspor bu skandal kararın ardından pazar günü Erenlerspor karşısına nasıl bir kadro ile çıkacağı merak ediliyor.

14.02.2016 PAZAR B GRUBU

14.00 Erenler suni çim           Tüvasaş Demirspor-Sapancagençlikspor

14.00 Hanlıköy                       Hanlıköyspor-Kırkpınarspor

14.00 Yuvalıdere                    Hacıkışlaspor-Erenlerspor

14.00 Kuzuluk suni çim         Karapürçekspor-Pamukova1968spor

14.00 Hendek                         Hendekspor-Karasu Yalıspor

14.00 Ferizli                           Ferizlispor-As Akyazıspor

taban birlik Toplu

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!