‘HOCAYA VE TAKIMA GÜVENİYORUZ “

‘HOCAYA VE TAKIMA GÜVENİYORUZ “

Son haftalarda aldığı sonuçlarda üst sıralardan kopan Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın Rüstemler Tesislerinde basın toplantısı düzenledi.Toplantıya Başkan Aydın’ın yanında yöneticilerden Uğur Çelikarslan, Besim Kıratlı, Abdullah Şen ve Cihan Gökhan Güneş katıldılar.

“ HOCA DEĞİŞTİRMEK BİZDE YOK “

Ligde son haftalarda aldığı sonuçlarla zirve yarışında yara alan Sakaryaspor’da Kulüp Başkanı Selahattin Aydın Rüstemler Tesislerinde saat 12.00’da basın toplantısı düzenledi. Uzun bir zamandır toplantı yapmadıklarından dolayı bu toplantıyı düzenlediklerini söyleyen Başkan Aydın, Teknik Direktör Deniz Kolgu ve takıma yönelik eleştirilerle ilgili net konuştu. Başkan Aydın kısaca, “Dün akşam yönetim toplantısı yaptık. Sabahta futbolcularla konuştuk. Kendilerine güvendiğimizi net bir şekilde söyledik. Adım başı hoca değiştirmek bizde yok. Bu işin gerçeğinde sabır yatıyor. Yani sezonluk sabır.Biz takıma da hocaya da güveniyoruz. Basın ve kamuoyu haklı olarak değişim isteyebilir ama ben bu güveni hissetmeseydim sizin karşınıza çıkıp bunları söylemezdim.  Bu sene benden hiç duymadığınız şekilde iddialı olduğumuzu ve başarılı olacağımızı söylüyorum” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!