Hızırtepe Yeni Özen yeni sezona kendi tesislerinde ilk idmanını yaparak merhaba dedi.

featured

Hızırtepe Yeni Özen yeni sezona kendi tesislerinde ilk idmanını yaparak merhaba dedi.

HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

Sakarya’nın en köklü kulüplerinden birisi olan ve yeni sezonda Süper Amatörü hedef koyan Mavi-Beyazlılar kalabalık bir katılımla yeni sezon için sahaya indi. A takımı ile U 12-13 karması gösteri maçı yaparken boksörler de orta alanda kısa süreli şov sunarak açılışa renk kattılar. Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan ile SASKF Başkanı Yaşar Zımba ve yönetimi de bu güzel günde hazırdı.

Harika görüntüler vardı

1.Amatör Kümede yer alan ve yeni sezonda mutlaka şampiyonluk iddiası ile yola koyulan Hızırtepe Yeni Özenspor Pazar günü Sigorta kavşağı üzerindeki kendi tesislerinde sezona merhaba derken son yılların en güzel açılışına ev sahipliği yaptı. Mahallelilerin ve misafirlerin buluşmasından önce Mahalle Muhtarı Bedri Arslan,Kulüp Başkan Haluk Tan ve SASKF Başkanı Yaşar Zımba açılış öncesi birer konuşma yaparak Mavi-Beyazlı takıma yeni sezonda başarılar diledi.

Gösteri maçları yapıldı

Geçen sezonun en başarılı kategorisi olan U 12 ile U 13 takımlarının karışımı açılışta yapılan konuşmalar sonunda A takımına karşı tek devre de olsa maç oynadı ve seyredenleri bir anlamda büyüledi. Bu karşılaşmadan önce ise Mavi-Beyazlıların bayan ve erkek boksörleri sahanın ortasında kurulan ringde birbirinden muhteşem görüntülere imza attılar. Açılışa katılan tüm misafirler bu güzel görüntüler arasında takımlarına alkış ve başarı dileklerini gönderdi.

Hızırtepe özen spor kulübü sezon açılışında Mahalle Muhtarı Bedri Arslan, Antrenör Bilal Akçay ve Başkan Haluk Tan ile arkadaşları, Kerim Tunca, Metin Kaçar ve Han Gunckn tam bir ev sahibi olarak misafirleri ağırladı.

BİR ARADA Mavi-Beyazlı kulübün boks takımı da açılışa renk kattı ve yeni sezonda futbolcu arkadaşlarına başarılar diledi.

HAZIRLIK MAÇI Yıllardır takımın başında yer alan Antrenör Bilal Akçay Altyapı takımlarına da önem veriyor ve fırsatını bulunca tıpkı Hendek Gençlik takımıyla olduğu gibi hazırlık maçları oynuyor.

MUHTAR BEDRİ ARSLAN Mahallenin sevilen Muhtarı Bedri Arslan SASKF Başkanı Yaşar Zımba’yı çiçekle karşıladı.

MİSAFİR Başkan Tan ve Muhtar Arslan kulüp binasında misafirlerine ikramda bulunmayı ihmal etmedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!