HIZIRTEPE PLAY-OFF’LARI MANGALLA KUTLADI

featured

HIZIRTEPE PLAY-OFF’LARI MANGALLA KUTLADI

Sakarya 1. Amatör küme takımlarımızdan ve alt yapıya önem veren kulüplerimizden Hızırtepe Yeniözenspor U-14 Liginde Play-off’a kalmanın sevincini havanın yağışlı olması nedeniyle Hızırtepe’deki tesislerinde verdikleri mangal partisi ile kutladılar. Mangal partisine Kulüp 2. Başkanı Bedri Aslan, yöneticiler Metin Soylar , Metin Başar, Vedat Erdem, Hasan Günçıkan ve yönetici ve aynı zamanda Kulübün Teknik Sorumlusu Bilal Akya ile sporcular katıldılar.

DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

Piknik sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bilal Akçay “ 1. Amatör Küme liginde, U-13 ve  U-14 liglerinde play-off’a kaldıklarını, bunun da tesislerde çalışma imkanını bulabildikleri için başarabildiklerini ve alt yapısı olan yerde çalışmaya devam etmek istediğini belirtti. Çok iyi bir sezon geçirdiklerini söyleyen Bilal Akçay alt yapısı olan kulüplerde başarının mutlaka geleceğini vurgularken,  Hızırtepe Yeniözenspor’a bu tesisleri kazandıran Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli ve Sakarya Büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkürlerimizi sunarız  dedi. Sporcular ve yöneticiler mangal patisinde hem eğlendiler hem de bir sezonun genel bir değerlendirme fırsatını buldular.

IMG_7975_resized IMG_7978_resized IMG_7980_resized IMG_7981_resized IMG_7985_resized IMG_7987_resized

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!