“Her maçı kazanmak için parkeye çıkıyoruz”

“Her maçı kazanmak için parkeye çıkıyoruz”

Tahincioğlu BSL’nin 25. haftasında oynayacakları Anadolu Efes maçı öncesi açıklamalarda bulunan Önen, “En iyi mücadelemizi ortaya koyup her maçı kazanmak istiyoruz” derken; Özdoğan, “Sezon başından beri en eksik olduğumuz dönemdeyiz. Taraftarlarımız da bizleri bu süreçte yalnız bırakmasın. Her zaman maçlarımıza gelerek destek versinler ve gücümüze güç katsınlar” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 25. haftasında karşılaşacağı Anadolu Efes mücadelesinin hazırlıklarını sürdürüyor. 15 Nisan Pazar günü saat 15.15’de Sakarya Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele öncesi açıklamalarda bulunan Kaptan Tufan Önen ve Mehmet Özdoğan her maçı kazanmak için parkeye çıktıklarını, sakatlıklara rağmen mücadele etmeyi asla bırakmayacaklarını dile getirdiler.

 

Sonuna kadar gideceğiz

Sakatlıklar dolayısıyla zor günler geçirdiklerini vurgulayan Kaptan Tufan Önen, “Takım olarak çok zor günler geçiriyoruz. Sakat çok arkadaşımız var. Bu sakatlıklar bizleri haliyle çok zorluyor. Biz bu süreci iyi atlatmak istiyoruz. En iyi mücadeleyi verip sahada kalmak ve her maçı kazanmak istiyoruz. Playoff mücadelemiz devam ediyor. Sonuna kadar gideceğiz. Biz kendimize inanıyoruz. Ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Biz bu yarıştan kopmayacağız. Taraftarlarımızın bizleri bu süreçte yalnız bırakmasınlar. Onlar bizim yanımızda olduğu sürece, maçlara daha motive çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Mücadelemiz devam edecek

Mücadele etmeye devam edeceklerini dile getiren Mehmet Özdoğan, “Sezon başından beri en eksik olduğumuz dönemdeyiz. Şuan tam takım halinde antrenman yapamıyoruz. Sakat olan arkadaşlarımızın tedavileri devam ediyor. Biz mücadelemizi hiçbir zaman bırakmayacağız. Sahaya 5 kişi çıkabildiğimiz sürece, mücadelemiz devam edecektir. Bu hafta Anadolu Efes ile karşı karşıya geleceğiz. Biz maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İlk senemizde çok iyi bir yerde mücadelemizi devam ettiriyoruz. Bir aksilik olmazsa Playoff oynayacağız. Taraftarlarımız da bizleri bu süreçte yalnız bırakmasın. Onların sayesinde çok büyük başarılar elde ettik. Her zaman maçlarımıza gelsinler destek versinler ve gücümüze güç katsınlar” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!