Hendek’te Şampiyonlar Belli Oldu

Hendek’te Şampiyonlar Belli Oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Futsal Müsabakaları sona erdi.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Futsal Hendek İlçe Birinciliği final maçlarıyla sona erdi. Gençler, Yıldızlar ve Küçükler Kategorisinde gerçekleştirilen Futsal Turnuvasının sonunda dereceye giren okullar belli oldu.  Genç Erkekler kategorisinde; Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi ikinci,  Hendek Anadolu Lisesi üçüncü, Özel İmge Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.

Yıldız Erkekler kategorisinde; Şehit Mahmutbey Ortaokulu  birinci, Abdurrahman Gürses İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Özel Teksen Ortaokulu üçüncü , Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu  dördüncü oldu.

Küçük Erkekler kategorisinde; Hendek İmam Hatip Ortaokulu  birinci, Atike Hanım Ortaokulu ikinci , Şehit Mahmutbey Ortaokulu üçüncü , Özel Teksen Ortaokulu  ise dördüncü oldu.

Müsabakaların ardından, Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı , Hendek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bedir Bayram , Okul Müdürleri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri dereceye giren okullara,  ödüllerini takdim ettiler.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!