Hendekte Güneş sesleri

featured

Hendekte Güneş sesleri

Hendeksporda uzun yıllar görev yapan Sami Bağdatlının oluşacak yeni yönetimin önünü açmak adına istifa etmesinin ardından Apturahman Güneş sesleri yükselmeye başladı. (NAZIM AKTÜRK )

Hendeksporda yeni sezon hedefinde değişim rüzgarı esiyor. Son yıllarda Hendekli oyuncu grupunun ağırlıklı olduğu futbol düşüncesi peşinde koşan Hendeksporda 2016-2017 futbol sezonum için yeni yönetim vede yeni teknik adam düşüncesi vizyona girdi.

BAĞDATLI GEREĞİNİ YAPTIM

Son yıllarda Hendek sporun teknik sorumluluğunu yapan Sami Bağdatlı son gelişmelerle ilgili olarak şunları söyledi. Yeni bir düşünde yeni bir yönetim anlayışı devreye giriyorsa eğer bizde bu düşüncenin önünü açarız. Bende bunu düşünerek istifa ettim.

BAŞARILI OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM

Hendeksporda zor süreçlerde görev yaptım. Hendeklilerden oluşan oyuncu grubu oluşturmaya çalıştığım bu süreçte bu sezon hariç geçtiğimiz sezonlarda Hendekspor da başarılı olduğumu düşünüyorum dedi.

VURGUN BAŞKAN

2016-2017 Futbol sezonunda Hendeksporda yönetim değişecek. Yeni sezonda mavi beyazlı ekibin başında gecen yıl Hendek Akovasporda Başkanlık yapan genç iş adamlarından Vural Tutkunun olması bekleniyor. Vural Tutkunun yanında yönetimde kimlerin olacağı yakında belli olacak.

GÜNEŞ SESLERİ

Hendeksporda yeni yönetimden sonra yeni teknik adamda gündeme taşındı. Gecen iki sezon  Adapazarısporda görev yapan Hendekli teknik adam Abdurrahman Güneş favori isim olarak ortalıkta dolaşıyor. Bunun yansıra Cengiz Tarım ismi de alternatif isim olarak düşünülüyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!