HENDEKSPOR AKOVA’YA ACIMADİ 7-2

featured

HENDEKSPOR AKOVA’YA ACIMADİ 7-2

Hendek Stadının bakımı nedeniyle Erenler sentetik sahada oynanan Hendekspor-Hendek Akovaspor Süper amatör küme müsabakasında Hendekspor puan cetvelinde alt sıralardan kurtulma savaşı veren gençlerden kurulu kadrosu ile sahaya çıkan Hendek Akovaspor’a gol yağdırdı. Hendekspor ilk yarıyı Berker ve Hüseyin’in golleri ile 3-1 Önde kapatırken, İkinci yarıda Hendekspor golleri sıralamaya devam etti ve yine Hüseyin, penaltıdan Beytullah, Hakan ve Metin’in golleri ile sahadan 7-2 Galip ayrıldı. Hendek Akovaspor’un gollerini ise İlkay ve penaltıdan Samet kaydettiler.

SAHA : Erenler sentetik

HAKEMLER : Serkan Önsal- Erdi Öz- Ozan Gürleyük

HENDEKSPOR : Fatih- İrfan-( Ercan )- Duhan Berkan- Bekir- Vural- Veysel-( Hakan )-  Berker- Fatih- Hüseyin-( Talha )- Beytullah- Metin

ANTRENÖR : Yok

HENDEK AKOVASPOR ; Serdar- Semih- Yiğit- Ensar- Hasan- Fırat- Yasir- Fatih-( Kamil)- İlkay- Samet- Emre

ANTRENÖR : Ali Kemal yener

GOLLER : Dk. 4 Berker Dk. 21-37-54 Hüseyin Dk. 59 Penaltıdan Beytullah Dk. 73 Hakan Dk. 85 Metin ( Hendekspor ) Dk. 22 İlkay Dk. 81 Penaltıdan Samet ( Akovaspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!