HENDEK’Lİ SULTANLAR EVİNDE KAYIP 1-3

featured

HENDEK’Lİ SULTANLAR EVİNDE KAYIP 1-3

Bolu’yu ağırlayan Hendekspor rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı.

ÜÇÜNCÜ YENİLGİYİ ALDILAR

Hendekspor, Bayanlar Voleybol 1.Ligi’nde 9’ncu hafta maçında Hendek spor Salonu’nda Bolu Belediyesi’ni ağırladı. Sultanlar, rakibine 3-1 mağlup olarak ligde arka arkaya üçüncü yenilgisini aldı.

EVİNDE KAYBETTİ

Bayanlar Voleybol 1.Ligi’nde mücadele eden Hendekspor, Hendek Spor Salonu’nda Bolu Belediyespor’u ağırladı. İki takım açısından da kritik önem taşıyan maçta İdris Demir’in talebeleri, rakibi önünde istediği oyunu salona yansıtamayınca maçtan 13-25, 13-25, 26-24 ve 25-13’lüt setlerle 3-1 mağlubiyetle ayrıldı. Bu yenilgiyle ligde üst üste üçüncü mağlubiyetini alan Hendekspor, taraftarlarını da üzdü.

KAZANMAK İSTİYORDUK

Hendekspor Antrenörü İdris Demir, Bolu Belediyespor önünde kazanmak istedikleri maçtan yaptıkları hatalar sonunda yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi. Antrenör Demir, Evimizde kazanmak istiyorduk ancak maçta bize yakışan performansı sergileyemedik. Yenilmediğimiz için üzgünüz. Yapacak bir şey yok” dedi.

HENDEKSPOR: 1 BOLUSPOR: 3

HAKEMLER: Sevda Güler (Bursa), Kadir Yüksel (Sakarya)

HENDEKSPOR: Kübra, Ecren, Zeynep, Gökçe, Zeynep Kaya, Merve, Büşra, Ecrin, Arzum, Şevval, Ahsen, Sıla

ANTRENÖR: İdris Demir

BOLUSPOR: Seval, Berna, Ecem, Gülben, Hamiyet, Gizem, Esma, Tuğçe, Burcu, Anastasia, Yusidey

ANTRENÖR: Bülent Ütün

SETLER: 1.Set: 13-25 (Boluspor), 2.Set: 13-25 (Boluspor), 3.Set: 26-24 (Hendekspor), 4.Set: 25-13 (Boluspor)

voleybol

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!