HENDEK MİNİ VOLEYBOL ŞENLİĞİ İZ BIRAKTI

featured

HENDEK MİNİ VOLEYBOL ŞENLİĞİ İZ BIRAKTI

Hendek Belediyesi ile Hendekspor Kulübü’nün birlikte organize ettiği mini voleybol Turnuvası Türkiye’de ses getirdi. Hendek Yeni Spor salonunda düzenlenen “ Mini Voleybol Şenliği’ne “ Marmara Bölgesi’nden takımlar katılırken, katılan takımlara yemek ikramı, madalya takdimi yapıldı ve katılım belgesi ile dereceye giren takımlara da kupaları verildi. Özellikle İstanbul’dan ve civar İllerden gelen 300 Civarında sporcu gencimizin katıldığı mini voleybol turnuvası 2005 ve 2006 Doğumlu sporcular arasında iki farklı kategoride yapıldı.

ÜNLÜ KULÜPLER KATILDI

Voleybol sporunun dinamikleri olan Eczacıbaşı, Vakıfbank, Yeşilyurt ve Fenerbahçe gibi takımların katıldığı turnuvada Hendekspor 2005 Doğumlu kızlarda birinci olurken, 2006 Doğumlu kızlarda da 2. Olarak büyük başarı kazandılar. Kupa Törenine 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci de katılarak sporculara ödüllerini verdi. Turnuvanın Organizasyonunda büyük bir pay sahibi olan Milli Takım ve Hendekspor voleybol antrenörü İdris Demir “ voleybol camiasındaki yerimiz zaten ortada ve böylesine büyük bir voleybol faaliyetini organize ederek başarımızı bir kez daha göstermiş olduk. Güzel bir organizasyon oldu ve çok kaliteli maçlar oynandı. Gençlerimiz için çok iyi olan bu faaliyetin devamını da seneye İnşallah yapacağız. “ İfadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!