HENDEK GENÇLİK EMİN ADIMLARLA 6-2

featured

HENDEK GENÇLİK EMİN ADIMLARLA  6-2

Karaman Tesislerinde oynanan 1. Amatör Play-off karşılaşmasında geride kalan iki maçını da kazanan Hendek Gençlik bunlara bir yenisini daha ekledi ve rakibi Harmanlıkspor’u adeta topa tuttu ve sahadan 6-2 Galip ayrılarak şampiyonluk yolunda bir adım daha atmış oldu. Play-off’un bitimine iki maç kala Hendek Gençlik topladığı 9 Puanla liderliğini sürdürürken Çaybaşı Bekirpaşa da 7 Puanla ikinci sırada bu takımı takip ediyor.

SON MAÇ FİNAL GİBİ MAÇ OLACAK

Play-off’un son maçında ise bu iki takım Hendek Gençlik ile Çaşbaşı Bekirpaeşa karşı karşıya gelecekler ve bu final havasındaki karşılaşmadan kazançlı çıkan takım süper amatör kümeye geçmeyi başaracak. Hendek Gençlik’in farklı kazandığı karşılaşmanın gollerini Hendek Gençlik’ten 10-80. Dakikalarda Murat, 12 ve 14. Dakikalarda Samet ve 60 ile 66 Dakikalarda Özkan kaydederlerken, Harmanlıkspor’un golleri de 11. Dakikada İsmail ve 77. Dakikada Emirhan’dan geldi.(Hasan öztürk hendek)

SAHA: Karaman tesisleri

HAKEMLER : Hüseyin kaçar- Tayfun Güz- Uğur Muslu

HARMANLIKSPOR : Ümit- Serkan- Sinan- Bilal- ( Yakup ) İsmail Can- Berkan- Gürkan- İsmail- Emirhan- Eyüp- ( Burak ) Görkem

ANTRENÖR : Tevfik Tetik

HENDEK GENÇLİK : Gökhan- ( Muhammet ) – Mahmut- Orhan- Ersin- ( Devrim )- Ogün- Ali- Özkan- Murat- Muharrem- Samet Gürsu- Samet-

YÖNETİCİ : Yavuz Önday

GOLLER : Dk. 10-80 Murat Dk. 12-14 Samet Dk. 60-66 Özkan s( Hendek Gençlik ) Dk. 11 İsmail Derelioğlu Dk. 77 Emirhan ( Harmanlıkspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!