HENDEK DEREKÖYSPOR’DAN ÖRNEK AÇIKLAMA

HENDEK DEREKÖYSPOR’DAN ÖRNEK AÇIKLAMA

Sakarya 1. Amatör Küme C Grubunda Cuma günü oynanan Harbişspor- Hendek Dereköyspor müsabakası 4-4 Berabere bitti. Seyir zevki çok ve her iki takımın da attıkları goller kadar kaçırdıklarıyla da anılacak karşılaşma centilmenliği ile de ön plana çıktı. Harbiş’in golleri Aygün ( 2 ) Furkan ve Tayfun’dan gelirken, Hendek Dereköyspor’un gollerini de Sezgin ( 3) ve Furkan Kaydettiler.

HENDEK DEREKÖY’DEN CENTİLMEN AÇIKLAMA

Maç sonrası bir açıklamada bulunan Hendek Dereköyspor Antrenörü Yalçın Yayla,  takımın oyunundan, isteğinden ve arzusundan çok memnunum. 3 Haftada alınan 7 puan bizim için çok güzel. Sezon başında yaşadığımız talihsizlikleri takımın abilerinin cezalarının biterek takıma dönmeleriyle atlattık. Kadromuz dar ancak bundan sonra elimizden gelenin en iyisini yaparak izleyenlere daha güzel maçlar izlettireceğiz. “ Derken, Dereköyspor kulüp Başkanı Hasan Zandolu da “Çok güzel maçtı. 90 dakika içerisinde sahada gerilim, tartışma oldu ancak Harb-işspor Sakaryada’ki en çok saygı duyduğumuz takımlardan biri bir hatamız varsa özür dileriz. Maç başlamadan kardeş takımımızdı şimdide kardeş takımımız onlara da uzun lig maratonunda başarılar dileriz. “ Dediler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!