HENDEK BOĞAZSPOR IŞIL IŞIL 2-1

featured

HENDEK  BOĞAZSPOR IŞIL IŞIL  2-1

Yeni Teknik Patron M. Ali Çalışkanın Talebeleri Hendek Boğazspor  Erenler Stadında hazırlık maçında karşılaştığı  Teksporu  ilk yarıda   1-0 yenik götürdüğü maçı  ikinci yarıda Beratın attığı şık gollerle  Teksporu 2-1 yenmeyi başardılar.

İLK YARIYI TEKSPOR 1-0 ÖNDE KAPADI

Hakemliği İrfan Arkanın yaptığı    Boğazspor Tekspor maçında  maçın ilk devresinde Tekspor  genç bir ekip  oluşundan Boğazspor kalesine  yüklense de  Tecrübeli Boğazspor  sadece 1 gole izin verdiler  kaleciden seken topa  Tekspor Anıl’la 1-0 öne geçti  bu golden sonra  Boğazspor  atakları vardı  ancak son vuruşlar hedefi bulamayınca devre Teksporun 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

İKİNCİ YARIDA HENDEK BOĞAZ AÇILDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki Takımda bol bol oyuncu değiştirerek başladı  daha kolletif futbol oynamağa çalışan Hendek Boğazspor’un golleri de gecikmedi Sahneye çıkan Berat attığı iki şık gollle Boğazsporu  2-1 öne geçirdi . ilerleyen dakikalarda bir gol oldu başka gol olmayınca maçta Hendek temsilcisi Boğazspor maçı 2-1 kazanmasını bilirken lige de   biraz hazır oldukları  göze battı   Diğer taraftan genç Tekspor’un T. Patronu Bayram Çolak’lı  bu genç Takım Tekspor da bu sezonda  başarıyı yakalayacağa benziyor.

14164062_10210377755829899_459486778_o bayran colak ens hendek bogaz tek

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!