Hendek Akovaspor’dan Gol Yağmuru

featured

Hendek Akovaspor’dan Gol Yağmuru

Süper Amatör kümede Hendek Akovaspor konuk ettiği Kaynarcaspor’u gol yağmuruna tuttu ve sahadan 8-0 galibiyet ile ayrıldı. Maça iyi başlayan Hendek Akovaspor taraftarı önünde 3.dakikada Murat perdeyi açan golü kaydetti. Maçın 10. Dakikasında Faruk, 36.dakikada Murat ve 44.dakikada Faruk’un kaydettiği gollerle ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısından da iyi oyununu sahaya yansıtan Hendek Akovaspor Savaş, Murat ve Gökhan’ın kaydettiği gollerle sahadan 80 galip ayrıldı. Maçın 70. Dakikasında 3 oyuncu değiştirme hakkını kullanan Kaynarcaspor’da kaleci Anıl sakatlanarak oyundan çıktı ve Kaleyi orta saha oyuncusu İsmail’e devretti.

Hendek Akovaspor’dan Gol Yağmuru

Hendek Akovaspor: 8

Kaynarcaspor: 0

Stat: Hendek Atatürk

Hakemler: Mehmet Akın , Murat Taşçıkar , Bilal Yıldırım

Hendek Akovaspor: Tufan, İsmail, Duhan(Yiğit) ,Metehan, Murat, Gökhan, Oğuz, Kadir(Serkan), Faruk, Savaş, Y Emre(N. Polat)

Antrenör: A.Kemal Yener

Kaynarcaspor : Anıl(İsmail), Oğuzcan(İsa), Sercan, Emrah(Cüneyt), Emre, İsmail, Volkan, Beytullah(Reşit), Oğuz, Erkan ,A.İsmail

Antrenör: Sezgin Tutar

Goller: Dk.3- 36- 76 Murat, Dk. 10-44 Faruk, Dk. 61 Gökhan, Dk. 64-81 Savaş (Hendek Akovaspor)

akova DSC_9795 DSC_9816 kaynarca

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!