Hendek Akova Barışspor Sezonu Açtı

featured

Hendek Akova Barışspor Sezonu Açtı

Akova barışspor başkanı  Ahmet  nışancı  açılış konuşması  yaptı

“Değerli Dostlarımız , taraftarlarımız futbolcularımız, sponsorlarımız. Hoşgeldiniz.

Bildiğiniz gibi yeni sezon için yüksek tempo ile hazırlandığımız bir dönem yaşıyoruz, inşallah sezon içerisinde de tüm hızımız enerjimizle iyi bir sezon yaşayacağız.

tesislerimizde ki yenileme çalışmalırımız da sona yaklaştık, şampiyonluk hedefi ile yola çıkan a takımımıza olduğu kadar futbola yetenekli genç kardeşlerimizin için de altyapımız tüm ciddiyeti ile çalışmaya devam etmekte.

tabiki tüm takımlar bu yıl ligi şampiyon bitirme amacı ile yola çıkacaklar , oynadığı futbolu ile olsun gösterdiği fair play anlayışıyla olsun iddasına ortaya koyan takımların fazlalığı ligi daha da heyecanlı hale getirecek.

Futbolumuzu yönetenlere ,siz medya mensuplarına ve biz kulüp yöneticilerine ciddi sorumluluklar düşüyor.

umuyorum ki Akova barış spor yöneticiliğimde elde edilen başarıların , alınan kupalar, kazanılan şampiyonlukların , hem takımımızın hemde ilçemizin marka değerinin artmasına yardımcı olur.

Bu çabamız hız kesmeden devam edecek. sahada rekabetin en üst düzeyde olması gerektiği kadar tribünde, medyada ve sosyal hayatımızda da dostluğun ve barışın en üst seviyede olması çok önemli.

Karda, kışta, en zorlu koşullarda, tribünlerde ki taraftarımızdan destek , sahada ter dökecek futbolcularımızdan da başarı bekliyorum.

yeni sezon tüm takımlara hayırlı uğurlu olsun.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!