HENDEK 2.OSB’DE ŞAMPİYON AKPA ALEMİNYUM

featured

HENDEK 2.OSB’DE ŞAMPİYON AKPA ALEMİNYUM

Hendek 2.OSB Futbol turnuvası oynanan final müsabakaları ile sona ererken turnuvanın şampiyonu Akpa Alüminyum oldu. Hendek 2.OSB Futbol sahasında oynanan üçüncülük maçında Çamsan ile Akpres karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın normal süresi 1-1 bitince penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonucu Akpres 6-5 galip gelerek turnuvanın üçüncüsü oldu.

AKPRES  PENALTILARLA ÜÇÜNCÜ

Gecenin final müsabakasında Akpa Alüminyum ile Isılsan karşı karşıya geldi. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadelede gülen taraf Akpa oldu ve turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyon Akpa’nın gollerini Yusuf, Ümmet ve Erol kaydederken ikinci olan Isılsan’ın gollerini Adnan ve Resul kaydetti. Final müsabakası sonrası Kupa töreni düzenlendi. Kupa törenine MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Altuntaş, Hendek İnşaatçılar, Müteahhitler ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı Hızır Çağrı Güngör, İş adamları ve futbolseverler katıldı.

KUPALARI VERİLDİ

Kupa gecesinde Şampiyon Akpa Alüminyum’un kupasını MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu verdi. Babaoğlu turnuvada ter döken tüm takımları ve şampiyon takımı tebrik etti. Turnuvanın İkincisi Isılsan Makine takımının kupasını İnşaatçılar, Müteahhitler ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı Hızır Çağrı Güngör, Üçüncü olan AK Pres Metal takımının kupasını Tertip Komisyonu Başkanı Ufuk Güngör verdi. Gecede turnuvanın en iyi kalecisi seçilen Ak Pres Kalecisi Ferit Ayata’ya kupasını OSB Müdürlüğü personeli Birol Kayar, Gol kralı olan Aydın Kuruyemiş takımından Olcay Duyar’a ödülünü Çamsan Fabrika Müdürü Latif Görece takdim etti. Turnuvanın centilmen takımı Burda Bebek takımına ödülünü İş adamı Kerem Gümrükçü takdim etti. Muhteşem organizasyon ile renkli gösterilere sahne olan turnuva kupa töreni Kokteyl ile sona erdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!