HEDİYELERLE TAÇLANDIRILDI

featured

HEDİYELERLE TAÇLANDIRILDI

Sakarya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin olağan Genel kurulu Sakarya Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşti. Genel kurulda Sakarya Voleybol Hakemleri ve Derneği üyeleri ile Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve Kocaeli Voleybol hakemleri ve Gözlemcileri Derneğin’den konuklar katıldılar.

ÇELİKEL’DEN PLAKET

Genel kurul bitiminden sonra genel kurula katılanlar ve konuklar Grand Otel yanında bir kebapçıda bir araya geldiler. Yenilen yemek esnasında Yıllarca Voleybol İl Temsilciliğini yaptıktan sonra bu sezon başında görevini bırakan Fethi Ayav bir sürprizle karşılaştı. Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Fethi Ayav’a geçmiş hizmetlerinden dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonra ise Fethi Ayav’a Sakarya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri derneği üyeleri ve konuklar tarafından hediyeler verildi. Gösterilen yakın ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Fethi Ayav bundan sonra da voleybol ailesinin bir ferdi olarak bu camiaya sonsuza kadar hizmet etmek istediğini söyledi ve orada bulunanlara ve voleybol camiasına teşekkür etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!