Hedekspor bölgesel amatör lig’de :2-1

ONUR’LU HENDEKSPOR BAL’DA

Bölgesel Amatör Lig’i baraj maçında kazanan takım Adapazarıspor’u uzatmalarda attığı golle 2-1 mağlup eden Hendekspor oldu.

Yeni Sakarya Atatürk Stadında muhteşem bir heyecana sahne olan karşılaşma da Bal Lig’ine yükselen ekip Hendekspor oldu. Bal Lig’i temsilcisi olan Adapazarıspor ile Süper Amatör Küme Play-Off grubu 2.sırada tamamlayan Hendekspor’un Bölgesel Amatör Lig’ine çıkma mücadelesinde gülen taraf Hendekspor oldu. Maçın 7. dakikasında gol perdesini açan Onur takımı Hendekspor’u 1-0 öne geçirdi. 69. dakikada Adapazarıspor’dan Hakan gole giden son oyuncuyu düşürmesi sebebiyle kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Adapazarıspor bu dakikadan sonra maçı bırakmadı beraberlik için bastırdı. 80. dakika da Oğuz, Hendekspor kalecisinin büyük hatasını elinden kaçırdığı topu affetmedi durumu Adapazarıspor lehine eşitlese de perdeyi açan Hendekspor’un ve maçta yıldızlaşan Onur 90+3’de son sözü ve Hendekspor’un BAL Lig’ine çıktığını ilan eden gole imza attı. BAL’da yeni sezonda Sakarya’yı Hendekspor temsil edecek. Serdivanspor’un ardından Hendekspor’da BAL’lanmış oldu.

ADAPAZARISPOR 1          HENDEKSPOR 2

STAT: Yeni Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Kadir Özgede, Enes Biroğlu, Alp Osman Karaoğlu

HENDEKSPOR: Sait, A. Yaşar, Sercan, Gürol, İ. Ethem, B.Ahmet (Metin), Adil (Mustafa), Zafer, Gökhan, Emrah (Emre), Onur

ADAPAZARISPOR: Ercan, Cihan, Yaser, Mustafa, Fatih (Emirhan) Mert, Oğuzhan, Tarık (Hakan K.K), Sami (Mert), Oğuz, İsmail

ANTRENÖR:  Ahmet Seçgin

GOLLER: 7-93 Onur (Hendekspor) 80 Oğuz (Adapazarıspor)

KIRMIZI KART: 69 Hakan(Adapazarıspor)

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!