HEDEFLERİMİZ VAR !

featured

HEDEFLERİMİZ VAR !

Sakarya Süper Amatör liginde Hendek’i temsil eden Akovaspor yeni bir yapılanmaya giderek büyük destek aldığı Ahmet Nişancı’nın isteği üzerine kulübün adını Akova Barışspor yaptıktan sonra transfer çalışmalarına da hızla başladı. Akova Barışspor’daki gelişmeler üzerine Sportif 54 Sakarya Editörü Ömer Sarıca kulübün yeni Başkanı Ahmet Nişancı ile bir araya gelerek Akova Barışspor’daki gelişmeleri görüştüler.

NEDEN AKOVA ?

Ahmet Nişancı konuşmasına Neden Hendek değil de Akova sorusuna açıklık getirmeye çalıştı. Hendek’te daha önce birçok kişi birçok paralar harcamış ancak başarılar gelmemişti. Biz de bu defa Akova’yı tercih ederek. Bu kulübümüze yatırım yapmayı düşündük. İlk etapta benimle birlikte Hendek’li iş adamlarından Vural Tutkun ile bir araya geldik ve bir yol haritası çizmeye çalışırken, bize 3-5 Destek daha gelmeye başladı. Biz bu işe gönülden girdik. 200+50 Bin Tl’lik bir bütçe hazırladık. Bu bütçenin 200’ünü ligde, 50’sini de play-offlar için hazırladık. Hedefimiz play-off oynamak. Bu güce de sahip olacağız. Diğer taraftan 50-60 Sporcusu olan bir kulübün ayrıca U-13-15-19 Gibi liglere katılması gerekiyor. Bunun için de ayrıca bir sponsor bulduk ve bunun adını şimdilik açıklamayacağız.U-19 Liginde şampiyonluğa oynayan bir taktım hazırlayacağız.Daha önce hakkkı yenen bir U-19 takımımıza şampiyonluk yaşatmaya çalışacağız.

ÖMER TAŞKIN’LA ANLAŞTIK

Akova Barışspor Başkanı Ahmet Nişancı son günlerde yapılan transfer çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. İlk etapta şu ana kadar 60.000 Tl masraf ettiklerini söyleyen Nişancı “ Alt yapısı Harmanlıkspor olan Cihan curoğlu ile görüştük 7 Dakikada kulübü anlattık ve 3 Dakikada anlaştık. Zafer Bıçak’la anlaşmak istedik ancak bu futbolcu Düzce’de bir takıma söz vermiş sonucunu bekliyoruz. Ayrıca Beşiktaş’ta oynayan Hendek’li Ömer taşkın ile anlaştık. Bu konuda Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Çebi söz verdi. Bu futbolcumuz lisansını aldıktan sonra kulübümüze katılacak. Vural tutkun iyi bir işi adamı masraftan kaçınmıyor ama biz bir araya geldiğimizde ortak kararlarımız var. Akova Barışspor için hedeflerimiz var. İnşallah el birliği ile başarıyı yakalayacağız.Bunun için de ben ve yönetimim dışında İstanbul’dan 3 veya 4 İş adamı ile de birlikte hareket ederek önümüzü sağlıklı bir şekilde açmaya çalışıyoruz.  “ Dedi.

“ HENDEK DEREKÖYSPOR İLE KARDEŞ KULÜP OLDUK “

Akova Barışspor Kulüp başkanı Ahmet Nişancı ayrıca bir diğer konuya da değinerek önemli mesajlar verdi. Başkan Nişancı “Hendek Dereköyspor bu sezon Süper Amatör Ligde oynayacak. Bu olay hendek ilçemiz için ayrıca bir başarı öyküsüdür. Bu arkadaşlarımızın gayretlerini desteklerken bu kulübümüzle ortak hareket etmek için harekete geçtik ve kardeş kulüpler olduk. Takımımızdan bazı gençlerimizi ve bazı futbolcularımızı kardeş takımımıza verebileceğimiz gibi ayrıca kulüp otobüsümüzü de onlara maçlar ve antrenmanlar için tahsis edeceğiz. “ Diyerek açıklamalarına son verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!