“ HEDEFİMİZ 59-60 PUAN “

featured

“ HEDEFİMİZ 59-60 PUAN “

Sakaryaspor Teknik Direktörü Yavuz İncedal; “Ligde zorlu haftalar başlıyor. Her zaman söylediğimiz gibi ikinci devreler gerçekten çok zor. Herkesin herkese çelme takabileceği bir lig. Hedefimiz 59-60 puan, bu puana ulaştığımız noktada Play-Off’a katılırız. Eğer Play-Off’a gidersek buradan çıkacak takım Sakaryaspor olacaktır. İçerideki maçlarımızı kazanıp, dışarıdan 4-5 puan getirdiğimiz taktirde biz kesin Play-Off’tayız” dedi.

“ İÇERİDEKİ MAÇLARI KAZANMAMIZ GEREKLİ “

Basın mensuplarının son haftalarda alınan beraberlik ve puan kayıplarının nedenleri sorusu üzerine de bir açıklama yapan İncedal; “Son haftalarda istediğimiz oyunu bir türlü ortaya koyamıyoruz. Biraz da futbolcularımızla da alakalı bir durum. Futbolcularımızın yeteneklerini biraz daha göstermesi gerekiyor. Tabiî ki bir galibiyet bile bizi daha da ateşleyecektir. Ligin ikinci devresi daha önce de söylediğim gibi daha zor geçecektir ve geçiyor. Galip gelememiş olmanın stresini de biran önce bir galibiyet alarak üzerimizden atmalıyız. Beraberliklerin ikisini kazanmış olsak bu takım daha farklı bir formatta olurdu. Bunun altında başka bir şey aramaya gerek yok. Bundan sonra puanların mücadelesini vermek zorundayız ve Play-Off’un yolu da içerideki maçlarımızı kazanmaktan geçecek. Bundan sonraki hedefimiz bu olacak” dedi. Kadrodaki eksiklere de değinen Yavuz İncedal; “Kadromuzda şuanda Volkan’ın arka adelesinde meydana gelen sertleşmeden dolayı takımdaki yerini alamıyor. Bunun yanında Ömer’de de biraz problem var. Bunun dışında bir eksiğimiz yok” dedi.

yavuz incedal

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!