HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

featured

URFA’YA UÇ PUANA UÇTUK

Sakaryaspor, bugün deplasmanda konuk olacağı lider Şanlıurfa maçının hazırlıklarını tamamladı. Morallerin tavan yaptığı yeşil-siyahlı ekibimizde tek hedef lideri evinde devirmek.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

TFF 2.Ligin 8’nci haftasında saat 18.00’da  deplasmanda lider Şanlıurfaspor’un konuğu olacak Sakaryaspor hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri’nde yaptığı tek idmanla tamamladı. Teknik Direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı süren Canberk dışında tüm oyuncular katıldı. Kenarlardan orta ve şut çalışmasıyla tamamlanan antrenmanda futbolcuların isabetli vuruşları teknik heyeti memnun etti. Yeşil-siyahlı ekibimiz, zorlu müsabaka için bugün 08.30’da İstanbul’a oradan da Urfa’ya hareket ederek maç saatini bekleyemeye başladı. Teknik Direktör Osman Özdemir, 18 kişilik kadroya Zafer Aydoğdu, Erçağ Evirgen, Batuhan Karadeniz, Cem Ekinci, Burak Taşdemir, Canberk Özdemir, Serdar Ümit Deniz’i almadı. Sezer ligde ilk kez kadroda yer alırken, Serdar ise bu sezon ilk kez 18 kişilik kadroda yer almadı. Batuhan ise iki maç sonrası ise kadro dışında kaldı.

3 PUANLA DÖNECEĞİZ

Teknik Direktör Osman Özdemir, Şanlıurfaspor ile oynayacakları zorlu maçı kazanarak zirve yolunda hayati bir adım atacaklarını söyledi. Özdemir, “Liderin konuğu olacağımız maça hazırız. Hafta boyunca çok iyi çalıştık. Takımın havası mükemmel. Kazandığımız iki maç ve sahamıza kavuşmamız oyuncularımı iyice rahatlattı. Urfa karşısında bize yakışan futbolu sahaya süreceğimize inanıyorum. Bu maçı kazanmamız halinde şampiyonluk inancımız çok daha fazla artacak. Ben takımıma inanıyorum. Urfa’dan Sakarya’ya iyi futbol ve üç puanla döneceğiz” şeklinde konuştu.

SAKARYASPOR’DA PRİM DOPİNGİ !

Sakaryaspor yönetimi, sezon başı belirlediği prim sisteminde değişikliğe gitti.

Buna göre içeride ve dışarıda oynanacak her maçın galibiyet primini 5 Bin TL olarak belirleyen yönetim, alınacak her farklı galibiyet başına primi iki kat artırma kararı aldı. Alınan bu karar sonrası yeşil-siyahlı ekibimiz, Urfa’da iki farklı galibiyette 10 Bin, üç farklı galibiyette ise 15 TL primin sahibi olacak. Kahramanmaraş maçıyla birlikte yürürlüğe giren prim sistemi sonucunda yeşil-siyahlı ekibimiz, deplasmandan beraberlikle dönmesi durumunda da 3 Bin TL’nin sahibi olacak. Bu yıl takımdan farklı galibiyetler bekleyen yönetimin, yaptığı bu prim jesti futbolcularında da iştahını iyice kabarttı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!