Hayrettinspor’a iş adamı desteği

featured

Hayrettinspor’a iş adamı desteği

Sakarya 1. Amatör Küme’ye yükselen Hayrettinspor 2016-2017 sezonuna yeni yönetim ve iş adamı desteği ile giriyor.

İşte yeni başkan ve

yönetim kurulu

Bu sezon Sakarya 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan Hayrettinspor 2016-2017 sezonuna yeni  başkan ve yeni yönetim kurulu ile girerken, bir iş adamı da Hayrettinspor’a sponsor oldu.

Hayrettinspor eski kulüp başkanı  Gürkan  Demir ve yönetim kurulunun görevi bırakması ile kongreye giden Hayrettinspor da yeni kulüp başkanı  Ceyhun Kahya olurken, başkan yardımcısı Volkan Çanak, Kulüp sekreteri Mehmet Tufan, yönetim kurulu üyeleri ise Şenol Gürle, Emre Kaleci’den oluştu.

Yeni başkan ve yönetim kurulu bu sene 2016-2017 sezonunda 1. Amatör kümede mücadele edecek Hayrettinspor için kolları sıvadı. Hayrettin Mahallesinde ikamet eden daha öncede kulübe maddi destek sağlayan İstanbullu iş adamı Emin Aslan, Hayrettinspor’un imdadına yine yetişerek, yeni transferlerin ve futbolcuların alacaklarını ödedi.

İş adamı Emin Aslan’ın forma, malzeme ve maddi desteği ile rahat bir nefes alan Hayrettinspor’da şimdi tek hedef 1. Amatör Küme’de başarılı olmak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!