Hayrettinspor için bir araya geldiler..

featured

Hayrettinspor için bir araya geldiler..

Hayrettinspor’un üç mahalle muhtarının bulunduğu yeni yönetim kurulu üyeleri toplantı yaparak, yeni sezon öncesi transfer politikası ve antrenör konusunu ele aldılar.İşte Hayrettinspor da gündeme gelen isim..

Hayrettinspor da geçtiğimiz aylarda yapılan olağanüstü genel kurul ile göreve gelen üç mahalle muhtarı ve yönetim kurulu Pamukova Özdemir tesislerinde bir araya geldiler.

Toplantıya Hayrettinspor Kulüp Başkanlığına getirilen Hayrettin Mahallesi Muhtarı Engin Kısacık, Başkan Yardımcısı Sadettin Gür, Pınarlı Muhtarı Özcan Tufan, yönetim kurulu üyesi Asım Durak ve takım sorumlusu Volkan Çanak katıldı. Yönetim kurulu üyesi Bacı Muhtarı Ahmet Tokaç il dışında olduğundan toplantıya katılamadı.

Hayrettinspor’un yeni sezondaki transfer politikasının konuşulduğu toplantıda takımın başına getirilecek antrenörün ismi de telaffuz edildi. Yeni sezonda  Hayrettinspor Özcan Sevinç ile anlaşma yolu arayacak. Takımı çalıştırılacak antrenörün belirlenmesinden sonra Süper Amatör Küme’ye çıkmak  için mücadele edecek bir takım oluşturulmasına karar verildi.

Toplantı sonunda eski Şeyhvarmazspor Kulüp Başkanı Tanju Çelik, Hayrettinspor yönetimine başarılar dilerken, Hayrettinspor takım sorumlusu Tanju Çelik’e  “ Seni tekrar Şeyhvarmazspor başkanı olarak görmek isteriz “ dedi. Çelik, Hayrettinspor yöneticilerinin bu dileğine “ Nasip “ diyerek karşılık verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!