HAYIRLISIYLA BAŞLADIK

featured

HAYIRLISIYLA BAŞLADIK

Spor toto  2. Ligde şampiyonluk parolasıyla mücadele edecek olan Sakaryaspor Rüstemler Tesislerinde yapılan tören sonrasında yeni sezona merhaba dedi. Yeşil Siyahlılar Rüstemler Tesislerinde 4 Gün boyunca yapacakları 1. Hazırlık kampı çalışmaları sonrasında 2. Etap çalışmalarına katılmak üzere Bolu Abant’a gidecekler.

KURBANLA AÇTILAR

Sakaryaspor yeni sezona hazırlık kampı çalışmalarına Rüstemler tesislerinde yapılan bir törenle başladı. Kalabalık bir taraftar topluluğunun da izlediği açılışta Sakaryaspor’un yeni transferleri dikkatleri çekti. Geçen sezon şampiyon yapan Teknik kadronun iş başında kaldığı Sakaryaspor’da 9 Yeni transferle birlikte kulüpte kalan diğer futbolcularla birlikte toplam 24 Futbolcu bulunuyor. Sakaryaspor Rüstemler tesislerinde 4 Gün boyunca ilk hazırlık çalışmalarını yapacak ve daha sonra 2. Hazırlık kampı için Abant’a hareket edecek.Takım Abant’ta 11 Günlük bir 2. Hazırlık kampı geçirecek. Sakaryaspor’un ilk çalışmasını izlemek üzere Sakaryaspor Yönetim Kurulu tam kadro halinde sahada hazır bulundu. Sakaryaspor’lu futbolcular kesilen kurbanın kanını alınlarına sürerek sahaya çıktılar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!