Haydi salona

featured

Haydi salona

Sakarya Büyükşehir Basketbol Tahincioğlu Basketbol Ligi 9.hafta karşılaşmasında Bandırma temsilcisi Banvit’i ağırlıyor. Serdivan Spor Salonu’nda oynanacak kritik mücadele bugün saat 13:00’da başlayacak

Büyükşehir Basketbol süper lig 9.hafta maçında evinde Banvit’i ağırlıyor.  İstanbul BBSK galibiyeti sonrası ligde bir seri yakalamak isteyen Yeşil Siyahlılar taraftarı önünde Banvit’i de geçerek evindeki 3 maçlık galibiyet özlemine son vermek istiyor. En son ekim ayında Trabzonspor’u evinde 87-82 mağlup eden yeşil siyahlılar bu karşılaşmadan sonra oynadığı 3 iç saha maçından da mağlubiyetle ayrılmıştı.

Ligin tecrübeli takımlarından birisi olan Banvit ise ligde aldığı 4 galibiyet 4 mağlubiyet ile 12 puan topladı. Bandırma temsilcisi kadrosunda Gasper Vidmar , Adonis Thomas, Tony Taylor gibi önemli oyuncuları barındırıyor. Taraftarını bu kritik maç öncesi salona davet eden Büyükşehir basketbol yönetimi de taraftar desteği ile rakibini mağlup etmek istiyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!