Haydi Sakarya Dev Adamların Yanına!

featured

Haydi Sakarya Dev Adamların Yanına!

Büyükşehir Basket, TB1L 28. hafta programı kapsamında Akhisar Belediye ile Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda karşılaşacak. 26 Mart Cumartesi günü oynanacak kritik mücadele saat 19.00’da başlayacak.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 28. hafta maçında Akhisar Belediye ile karşılaşacak. 26 Mart Cumartesi günü, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak. Play-offlar öncesinde kıyasıya bir mücadelenin yaşandığının altını çizen Basketbol Şubesi Başkanı Erdal Şenkardeş, tüm Sakaryalıları takımın yanında olmaya davet etti.

 

Galibiyet Alacağız

Şenkardeş açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Geçtiğimiz hafta Melikşah Üniversitesi deplasmanından beklemediğimiz bir skorla ayrıldık. Bu hafta ise ligin güçlü ekiplerinden Akhisar Belediyesi’ni evimizde ağırlayacağız. Geçen hafta aldığımız yenilgiyi telafi etmek istiyoruz. Artık normal sezonun bitmesine çok az kaldı. Play-off hesapları yapan takımlar daha dirençli oyunlar ortaya koyuyor. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza başarılar diliyorum. İnşallah sahadan galibiyetle ayrılan taraf biz olacağız. Tüm Sakaryalıları salona, takımımıza destek olmaya davet ediyoruz.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!