Haydi Çocuklar Yaz Spor Okullarına!

featured

Haydi Çocuklar Yaz Spor Okullarına!

Büyükşehir Yaz Spor Okulları’nda kayıtların 17 Haziran Cuma günü sona ereceğinin açıklayan Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, “7 – 15 yaş grubundaki öğrencilerimizi; 24 branş ve alanında uzman 200 eğitmen ile birlikte Yaz Spor Okullarımızda ağırlayacağız. Kayıt için son tarih 17 Haziran Cuma günüdür” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okullarında 16’ıncı dönem kayıtları devam ediyor. 7 – 15 yaş grubundaki öğrencilere 24 farklı branşta eğitimler sunacaklarını belirten Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, kayıtların 17 Haziran Cuma günü sona ereceğini vurguladı. Erdem ayrıca Yaz Spor Okullarında alanında uzman 200 eğitmenin görev alacağını söyledi.

Yoğun İlgi

Kayıt detayları ile ilgili bilgileri de paylaşan Erdem, “İlçelerdeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlükleri ile Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanlığımızdan alınan yaz spor okulları kayıt formu, etkinliğe katılmak isteyen öğrenci tarafından doldurularak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüklerine teslim edilecek. Şunu da ifade edeyim; hamdolsun yoğun bir kayıt dönemi geçiriyoruz. Hemşerilerimize ilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

17 Haziran Cuma Son

Erdem açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler; Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 211 04 60 (dâhili: 123) nolu telefonundan ya da Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nün 241 20 02 nolu telefonundan bilgi alabilirler. Bir kez daha kayıtların 17 Haziran Cuma günü sona ereceğini belirtmek istiyorum” dedi.

24 Branş

Yaz Spor Okulları’nda yer alacak branşlar şu şekilde; Atıcılık ve Avcılık, Futbol, Okçuluk, Atletizm, Halter, Tenis, Kürek, Badminton, Hentbol, Masa Tenisi, Boks, Judo, Muay-Thai, Bisiklet, Voleybol, Satranç, Basketbol, Karate, Kano, Cimnastik, Kick Boks, Taekwondo, Güreş

 

4

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!